Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

"Η ψήφος είναι το μόνο όπλο που διαθέτουμε"

Γράφει ο Ανέστης Σαμαράς

Φίλοι μου,

Η αγανάκτηση με τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου σε όλες και σε όλους είναι δεδομένη και είναι εύλογο να ακούγονται αλλά και να γράφονται (ενόψει παρελάσεως) σχεδιασμοί καταστάσεων που πραγματικά δεν αρμόζουν ούτε στην ιδιοσυγκρασία μας, ούτε στο πιστεύω μας αλλά ούτε στο ήθος που μας διακατέχει σαν ΑΛΜΩΠΕΣ.

Με τα μόλις παραπάνω θέλω να επισημάνω τη διασφάλιση, με πάση θυσία, του ενός και μοναδικού όπλου που διαθέτουμε, αυτού της ΨΗΦΟΥ. Ούτε πέτρες, ούτε αυγά, ούτε γιαούρτια μπορούν να την αντικαταστήσουν. Όταν έρθει η στιγμή θα πρέπει να δουν ΑΥΤΟΙ το ποιός κάνει το κουμάντο και ποιός αποφασίζει πραγματικά, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ και ξανά χρησιμοποιήσουμε λάθος αυτό το ειρηνικό πανάρχαιο ΟΠΛΟ μας.

Τέλος, σας ζητάω να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που έρχονται, λέγοντάς σας:...

...ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΜ (ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ) ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ !!!

Προσοχή, ΑΛΜΩΠΕΣ και ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, να μη ξαναπέσουμε στη νέα παγίδα τους που πλέον έχει στηθεί με πρόφαση τα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και τη πραγματική ΕΘΝΙΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ !!!

Με εκτίμηση
ΑΝΕΣΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Επαγγελματίας
 

5 σχόλια:

  1. καλα τα λες Ανέστη,
    αλλά μετα απο ολα αυτα που μας εχουν κανει,δηλαδη
    ειναι σωστο να είναι πανω σε εξεδρα επισημων?
    για ποιον λόγο?
    ψιφησαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και οι τρεις τους και τωρα θα τους εχουμε και ψηλά,καμαρωτά,
    και εμεις οι απλοι θνητοι απο χαμηλα να τους κοιταμε???

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.

    Γιώργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. siga mhn tous xanapsifisoyme... auto eleipe...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΤΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ Κ.ΣΑΜΑΡΑ"ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΛΕ ΞΕΧΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=117693995005639

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΗΛΙΘΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News