Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Μπολονι:"Το προγραμμα του Ελληνικου πρωταθληματος ειναι ηλιθιο"

Βολές κατά της Σούπερ Λίγκας εξαπέλυσε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι με αφορμή τις λίγες μέρες προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Άρη:

«Δεν καταλαβαίνω την ηλιθιότητα του προγράμματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προστατεύει και εμάς η λίγκα. Όταν παίξαμε με τον Ολυμπιακό επιστρέψαμε από το Καζάν στις επτά το πρωί και είχαμε 36 ώρες να προετοιμαστούμε. Γιατί στην Ελλάδα δεν γίνονται αγώνες Δευτέρα ώστε να διατηρούνται ισορροπίες μεταξύ των ομάδων; Γιατί ο Ολυμπιακός να προστατεύεται και εμείς όχι; Δεν είναι δυνατόν...
εμείς να έχουμε παίξει 14 αγώνες και άλλες ομάδες μόλις 3. Δεν είναι δυνατόν να μην ξέρουμε αν μπορούμε να πάρουμε παίκτες, αν είναι ελεύθεροι ή δεν είναι».

Όσο αφορά τον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβρες τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύτιμοι για να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Ήμουν αγχωμένος και στρεσαρισμένος στον πάγκο, γιατί αν και είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε επιθετικές ενέργειες και μπορούσαμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ και να καθαρίσουμε το ματς νωρίτερα. Πρέπει να χρησιμοποιούμε καλύτερα αυτές τις στιγμές, διότι μέχρι να μπει το δεύτερο γκολ όλα μπορούν να συμβούν. Δυστυχώς και πάλι είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Αν και δεν είμαστε πολύ επιθετικοί απέναντι στους αντιπάλους και δεν έχουμε σκληρό παιχνίδι, στο τέλος η τιμωρία έρχεται για εμάς».


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News