Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρέλαση της Αριδαίας!

Παρουσία δεκάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της Αριδαίας

Το Aridaia News εξασφάλισε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ:
 















6 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ; ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ 5.30 ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ...) Γιαννιτσιωτησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. entaxh re 5.30! an kai o kosmos einai aganakthsmenos yparxoun akoma komatoskyla san kai sena pou tha to xanapshfisoun to afentiko sou. mhn mou agxwnesai mono kai patheis tipota...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά, από πότε οι υπάλληλοι των πολιτικών γραφείων εκτελούν και χρέη ανώνυμων σχολιαστών;;;;;;;;;; Έλεος.. Ας απαιτήσουμε να πάρουν υπερωρίες. Όλη μέρα σχόλια γράφουν. Και με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο δεν βοηθάνε, αλλά χαντακώνουν ακόμη περισσότερο τα αφεντικά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολα αυτα τα σχολεια που αναρτηθηκαν απο τους παραπανω δεν εχουν απολυτως καμια σχεση με το αρθρο.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε ενα τετοιο θεμα αναφερομαστε σε κομματα,θα ηθελα ενας απο τους παραπανω να μου απαντησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν γυρισαμε το κεφαλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News