Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Μαραθωνοδρόμος κουράστηκε να τρέχει, συνέχισε με λεοφώρειο και τερμάτησε τρίτος

Δεν έχει τον θεό του ο μαραθωνοδρόμος Rob Sloan, ο οποίος όταν κουράστηκε να τρέχει σε μαραθώνιο στην Βρετανία, συνέχισε με το …λεωφορείο και τερμάτισε σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Ο πονηρός αθλητής αντί να εγκαταλείψει τον αγώνα όταν κατάλαβε ότι δεν άντεχε άλλο, πήρε ένα λεωφορείο και κατέβηκε 6 χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό, με αποτέλεσμα να κερδίσει με το… «σπαθί» του το χάλκινο μετάλλιο!

Επειδή όμως όπως όλοι ξέρετε ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...
η απάτη του αποκαλύφθηκε πολύ σύντομα και έχασε το μετάλλιό του!

Τώρα θα μου πείτε, καλά δεν τον είδε κανείς; Οι κινήσεις του ήταν πολύ προσεκτικές και μελετημένες, όταν πήδηξε από το λεωφορείο, κρύφτηκε πίσω από ένα δέντρο και όταν διαπίστωσε ότι δεν τον έβλεπε κανείς έτρεξε προς το σημείο τερματισμού.

Δεν υπολόγισε όμως τους επιβάτες του λεωφορείου που φυσικά κατάλαβαν ότι έτρεχε στον μαραθώνιο, καθώς και τους αντιπάλους του οι οποίοι εκεί που ήταν να τερματίσουν μπροστά από αυτόν, ξαφνικά «έφαγαν» την …σκόνη του!

Σε συνέντευξη που έδωσε ο μαραθωνοδρόμος της «κακιάς ώρας» ύστερα από την νίκη του σε τηλεοπτικά συνεργεία είπε ότι θα μπορούσε να βγει και πρώτος αλλά ήταν εξαντλημένος από τον προηγούμενο αγώνα.

Ο Sloan είναι 43 ετών πρώην αξιωματικός του στρατού και ανήκει στην ομάδα του Σάντερλαντ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News