Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Σαμαράς για θάνατο διαδηλωτή: "H Kυβέρνηση έχασε τον έλεγχο"

Δήλωση Αντώνη Σαμαρά


Τον θάνατο διαδηλωτή σχολίασε με δήλωσή του, προσερχόμενος στη Βουλή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του διαδηλωτή, κατηγόρησε την κυβέρνηση για απώλεια ελέγχου της κατάστασης και ζήτησε ψυχραιμία.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε συγκεκριμένα:...

...«Η τυφλή βία των κουκουλοφόρων, έκανε να χάσουμε έναν συνάνθρωπό μας, σε ώρες που η κυβέρνηση είχε χάσει τον έλεγχο της κατάστασης. Θερμά συλλυπούμαι την οικογένειά του εκ μέρους όλης της Νέας Δημοκρατίας. Το μεγαλύτερο όπλο αυτή τη στιγμή είναι αυτοσυγκράτηση και νηφαλιότητα. Και βεβαίως ψυχραιμία».
 

2 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΡΑ ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΧΕΣ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ 100 ΔΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News