Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Σκοτώθηκε ο Marco Simoncelli [w/video]

O 24-χρονος αναβάτης του Moto GP, Marco Simoncelli σκοτώθηκε σήμερα στη Sepang στο GP της Μαλαισίας. Ο Simoncelli έπεσε στον δεύτερο γύρο του αγώνα, ο Alvaro Bautista που ακολουθούσε κατάφερε και το απέφυγε αλλά οι Colin Edwards και Valentino Rossi, πέρασαν από πάνω του, με το κράνος του Simoncelli να βγαίνει από το κεφάλι του. Ο αγώνας διεκόπη με κόκκινες σημαίες, ο Ιταλός μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας όπου οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι η κατάσταση του ήταν πολύ κρίσιμη. Ο αγώνας ματαιώθηκε αλλά μια ώρα μετά, ο Marco Simoncelli άφησε την τελευταία του πνοή στις 16:56 (τοπική ώρα).

Άλλη μια τραγωδία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό αφού την προηγούμενη Κυριακή σκοτώθηκαν οι Dan Wheldon και ο Rick Huseman. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. R.I.P Marco.


---
Πηγή: [Πηγή: Moto GP

Photo Copyright: VINCENZO PINTO/AFP/Getty Images]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News