Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ο Pablo Garcia στη Σκύδρα - "Είμαστε όλοι μία γροθιά"

Οι δηλώσεις των παρευρισκομένων

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας "Pablo Garcia", με την οποία ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν στην τελετή των εγκαινίων του, αλλά και όσους βοήθησαν στην επιτυχία της:

"Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας PABLO GARCIA, ευχαριστεί θερμά όλους τους συνδέσμους αλλά και όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ γενικότερα, που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της Σκύδρας και τα γραφεία του συνδέσμου μας.
Τους ευχαριστούμε επίσης για την αγάπη που έδειξαν στον Pablo Garcia, κάτι που τον ανάγκασε να επικοινωνήσει εκ νέου κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, για να εκφράσει την χαρά και την συγκίνησή του για όσα ο κόσμος του ΠΑΟΚ του επιφύλαξε, κατά παραμονή του στην πόλη μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Κώστα Ιωσηφίδη αλλά και σε όλα τα στελέχη της ΠΑΕ που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Με τιμή,
Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΣΚΥΔΡΑΣ PABLO GARCIA".

Ο Pablo Garcia κατά τη διάρκεια των εγκαινίων
δήλωσε:

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είμαι πολύ συγκινημένος. Είμαστε όλοι μία γροθιά! Ξέρουμε όλοι μας τι γίνεται στο πρωτάθλημα, αλλά δεν χάνουμε ποτέ την πίστη μας. Προσωπικά δεν έχω πάρει πολλά τρόπαια στην καριέρα μου. Η δική σας αγάπη, αλλά και αυτή η πλακέτα είναι από τα μεγαλύτερα και σας ευχαριστώ".

Ο Αναστάσιος Τσίου, Πρόεδρος του συνδέσμου τόνισε:

"Είναι για εμάς τιμή που ο Γκαρσία δέχτηκε να δώσει το όνομά του στον σύνδεσμό μας. Είναι ένα...

...βαρύ όνομα και θα προσπαθήσουμε να το τιμήσουμε σε κάθε εκδήλωσή μας. Αυτό που έγινε σήμερα δείχνει την δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ και ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News