Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

VIDEO: Μεθυσμένος ο Johnny Depp κατέρρευσε on camera

Μπορεί να συμβεί στον καθένα...! Μόνο που αν είσαι star του Hollywood η κάμερα και οι φωτογράφοι είναι πάντα εκεί και το μεθύσι σου θα μείνει για πάντα στην ιστορία!

Αυτό έπαθε ο Johnny Depp ο οποίος ήπιε λίγο παραπάνω κατά τη διάρκεια μιας εξόδου του το Σαββατοκύριακο.

Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» έβγαινε από ένα club στο Hollywood όταν οι paparazzi του «έκλεισαν» τον δρόμο.
Προσπαθώντας ο σωματοφύλακάς του να τους διώξει άφησε τον 48χρονο ηθοποιό, ο οποίος και βρέθηκε στο έδαφος!
Ο ηθοποιός σηκώθηκε με την... απαραίτητη βοήθεια, υπέγραψε μερικά αυτόγραφα και μπήκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε, κάνοντας και μια ακατάλληλη χειρονομία στους φωτογράφους!

Δείτε το βίντεο με την... τούμπα του ηθοποιού:


 ---
Πηγή: mediagate


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News