Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Της πάνε τα εκτός έδρας!! Φωκικός - Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1

Δεύτερο παιχνίδι, δεύτερη νίκη, δεύτερο διπλό. Τόσο απλά. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών μετά τη Φυλή, πέρασαν και από την Αμφισσα, νικώντας 1-0 τον Φωκικό. Τότε σκόρερ ήταν ο Γιόνδης, απόψε σκόραρε ο Κυζυρίδης στο 43', δίνοντας την δεύτερη νίκη στους φιλοξενούμενους. Ο Φωκικός είχε δοκάρι με τον Χαλούλο στο 76' και διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν του δόθηκε στο 85' σε ανατροπή του Καλλέργη.

ΦΩΚΙΚΟΣ: Βαλσαμάκης, Χαλούλος, Δημήτρης, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Στόικος, Ταμπάκης, Δήμας (70' Βαβάτσικος), Φροξυλιάς (51' Σκαρίμπας), Νικόλτσης (78' Καλέργης), Σιάκκας.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Βοσνιάδης, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (65' Αλμπάνης), Γιόνδης, Νταντίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (90' Χατζόγλου), Παπαδόπουλος, Μπέκα, Τσίλης (78' Τοσουνίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σημαιάκης (Χαλκιδικής).
ΓΚΟΛ: 0-1 Κυζιρίδης (43'). Με σουτ.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φροξυλιάς, Σιάκκας / Κυζιρίδης.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Αμφισσας

---
Πηγή: football-league

1 σχόλιο:

  1. γεμισε χωρια αυτη η Β εθνικη! χαιρεται ο καθε πικραμενος. ο Φωκικος μετα το παιχνιδι δηλωσε οτι μπορει να μην συνεχισει στο υπολοιπο πρωταθλημα!Που ειναι τα μεγαλεια με τα γεματα γηπεδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News