Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ορφέας Ριζαρίου - Δόξα Μανδάλου 0 - 1

Στο ανακαινισμένο γήπεδο του Ριζαρίου

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο ανακαινισμένο γήπεδο του Ριζαρίου, το οποίο είναι ένα πραγματικό στολίδι για τον νομό μας.

Αρκετός κόσμος από το Ριζάρι και το Μάνδαλο βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου καθώς παράγοντες και ποδοσφαιριστές άλλων σωματείων της περιοχής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μικρή υπεροχή των φιλοξενούμενων καιωμόλις στο 10ο λεπτό ο Σάκης Ιωάννου άνοιξε το σκορ για την Δόξα, μετά από εκτέλεση φάουλ του αρχηγού Πασχάλη Γραμματικόπουλου, με κοντινή προβολή.

Η γηπεδούχοι με ατομικές ενέργειες του Μίσκου προσπάθησαν να ισορροπίσουν το ματς αλλά το στήσιμο της ομάδας του Γιάννη Τσαμαρδού δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Έτσι ο Ορφέας αρκέστηκε σε μακρινά σουτ τα οποία δεν απείλησαν την εστία του Μανδάλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Μάνδαλο έδωσε χώρο στην ομάδα του Κώστα Παρίση (ο οποίος σήμερα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μετά την παραίτηση του)αλλά και πάλι όλες οι προσπάθειες σταματούσαν στους αμυντικούς των φιλοξενούμενωνκαι μάλιστα θα μπορούσαν να αυξήσουν το σκορ υπέρ τους αν έβρισκαν στόχο, η κοντινή κεφαλιά του Ρομάντζη και το πολύ καλό σουτ του Ιωάννου.

Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή...

...βρήκε νικήτρια την ομάδα της Δόξας Μανδάλου.

Διαιτητής: Γεωργίου Νικόλαος , βοηθοί: Σλατίτσης Μεθόδιος και Σινάπης Ιωάννης

ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ: (Παρίσης)
ΓΩΓΗΣ, ΒΟΛΤΣΗΣ, ΜΑΥΡΟΣ, ΣΕΞΤΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ, ΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΣΩΚΡΑΤΙΔΗΣ,ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ, ΒΛΑΔΙΚΑΣ, ΜΙΣΚΟΣ, ΤΣΑΚΩΝΗΣ

ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ: (Τσαμαρδός)
ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ, ΤΖΟΥΡΤΖΟΥ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΙΤΤΑΣ,ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, ΡΟΜΑΝΤΖΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ

---
Aridaia News
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News