Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Μηλιά - Αλμωπός β' 1 - 1

Ισοπαλία για τις δύο ομάδες

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι το πρωί της Κυριακής (13/11) στη Μηλιά, ο Αλμωπός β' αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα, σκορ που διαμορφώθηκε από νωρίς στο πρώτο ημίχρονο.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι η νεανική ομάδα του Γιώργου Τσιμτσιρίδη είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί και να πάρει τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε για τον Αλμωπό β' ο Μονογενίδης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 10ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Ντόγκαρη.

Η Μηλιά ισοφάρισε σε 1-1 δέκα λεπτά αργότερα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο υπόλοιπο παιχνίδι ο Αλμωπός β' είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και έτσι...

...το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΛΜΩΠΟΣ Β΄ (Τσιμτσιρίδης):
Παυριανίδης, Χατζηγρηγορίου, Μιχαλόπουλος, Θεοδωρίδης, Παπαγεωργίου, Κοστινούδης, Μποζίνης, Φωτίου, Ορτζάνης, Μονογενίδης, Ντόγκαρης (Παπαδόπουλος).

---
almopos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News