Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

«Άλωσε» την Πέλλα ο Εδεσσαϊκός με τελικό σκορ 1 - 2

Πήρε φόρα και δεν σταματάει ο Εδεσσαϊκός - Πανάξια νίκη μέσα στη Πέλλα και πλέον βλέπει κορυφή...

Ο Εδεσσαϊκός παρουσιάστηκε διαβασμένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτό φάνηκε από την αρχή της αναμέτρησης με τους Εδεσσαίους να έχουν την υπεροχή και τις ευκαιρίες για γκολ απέναντι σε μια άτονη, στο ξεκίνημα, Πέλλα και σε ένα Τομίδη που «έπαιξε έδρα».

Ο Εδεσσαϊκός διέθετε και σήμερα ένα «Λαφα» που δεν συγχωρεί κανένα λάθος στην αντίπαλη περιοχή και με 2 όμορφα σε εκτέλεση γκολ καθάρισε το παιχνίδι.

Στο 28΄ο Λαφαζανίδης άνοιξε το σκορ με όμορφο τρόπο, μετά από μπαλιά του Βοτάρη, βάζοντας τα θεμέλια για τη μεγάλη νίκη.

Στην συνέχεια οι «Πελλιώτες» προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς επιτυχία όμως με αντεπιθέσεις προσπάθησαν για την ισοφάριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 55΄μετα από κτύπημα φάουλ του Ρέτζια ο Λαφαζανίδης με ωραία κεφαλιά σημειώνει το 0-2.

Στο υπόλοιπο του αγώνα η ομάδα της Πέλλας...

...προσπάθησε και είχε την εδαφική υπεροχή(αφού ο Εδεσσαϊκός μετά το 0-2 έδωσε «χώρο») το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να μειώσει το σκορ με το Μυλωνόπουλο στο 75΄.

Άψογη η φιλοξενία από την διοίκηση όπως και η συμπεριφορά των φίλαθλων της Πέλλας.

Oι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας
Καρακούτσης, Μπουράκης, Κορώνας(Ηλιγάκης), Γκαντσίδης, Κούσας, Μπρατσούδης (Καλοϊδης), Τανταλίδης, Λαγογένης(Μυλωνόπουλος), Γάκης, Ηλιάδης.

Εδεσσαϊκός
Πασχαλίδης, Ουζούνης,Καπαγιάρογλου, Τεκελίδης, Γεωργίου, Βοτάρης, Τσόπτσης, Παπαγεωργίου (86΄Λούσης), Γκίνης, Τσάτσε (55΄Ρέτζια), Λαφαζανίδης (82΄Τσάβο)

---
edesaikos.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News