Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Πλήρης αποκλεισμός κυκλοφορίας για 12 ημέρες στην κοιλάδα των Τεμπών

Για τις εργασίες συντήρησης

Λόγω εργασιών που θα εκτελεστούν στην κοιλάδα των Τεμπών, από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου έως και τις 25 του ίδιου μήνα, διακόπτεται πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.

Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από παρακαμπτήριους.

Για περισσότερες πληροφορίες...

...απευθυνθείτε στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ στο τηελέφωνο 2410 741440.
 

1 σχόλιο:

  1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ, ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ,ΓΙΑ 12 ΗΜΕΡΕΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ(;)ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.
    ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ, ΔΙΚΑΙΩΣ, ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ, ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ(;) ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.
    ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News