Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Εκλογές στις 18 Μαρτίου

Μέσα στον Μάρτιο θα διεξαχθούν οι εκλογές, όπως ενημερώνει θεσμικούς συνομιλητές του ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος

Πιθανότερη ημερομηνία εξακολουθεί και παραμένει η 18η Μαρτίου, εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου, που θα οφείλεται κυρίως σε εξωγενείς παράγοντες.

Η δανειακή σύμβαση, σύμφωνα με τον κ. Λουκά Παπαδήμο, θα έρθει προς ψήφιση στη βουλή αρχές Φεβρουαρίου και βεβαίως θα συνοδεύεται από αναθεωρημένο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει εκ των πραγμάτων νέα μέτρα, δηλαδή νέο Μνημόνιο.

Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος για την κατάσταση στην Ευρώπη, αν και τελικά εκτιμά ότι...

...η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ θα υποχωρήσει στο θέμα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενώ ενημερώνει ότι τελικά και τα ασφαλιστικά ταμεία θα μπουν στο «κούρεμα» και προαναγγέλλει αλλαγές στο χαράτσι της ΔΕΗ.

---
real.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News