Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αλμωπία: Δείτε σε ποιες περιοχές & τι ώρα θα γίνει διακοπή ρεύματος την Κυριακή 20/11

Θέμα Aridaia News

Την Κυριακή 20/11 η ΔΕΗ θα προχωρήσει στη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω τεχνικών εργασιών.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τη ΔΕΗ, η οποία μας ενημέρωσε για τις περιοχές και την διάρκεια των διακοπών.

Συγκεκριμένα θα υπάρξει προσωρινή διακοπή ηλεκτροδότησης:

- Στο κέντρο της Αριδαίας(από την πλατεία Αγγ. Γάτσου μέχρι την κεντρική πλατεία Αριδαίας και τους παράδρομους) από τις 7.30πμ - 3.00μμ

- Το Νοτιοανατολικό και δυτικό τμήμα της Αριδαίας, συμπεριλαμβανομένης της Βιομηχανικής περιοχής από τις 7.30πμ - 10.00πμ.

- Στα χωριά Άλωρο, Χρυσή, Θοδωράκι, Κρανιά, Εξαπλάτανος, Μηλιά, Κωνσταντία, Ίδα, Νερόμυλος - Πρόδρομμος, Ριζοχώρι, Φιλώτεια, Φούστανη, Θηριόπετρα, Αετοχώρι, Νότια, Περίκλεια, Λαγκαδιά, Αρχάγγελος, Μεγάλα Λειβάδια και στην Άψαλο(κόμβος) θα πραγματοποιηθεί διακοπή από τις 7.30 - 12.00.

Τέλος σας κάνουμε γνωστό ότι την Τρίτη 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος από τις 7.30πμ - 4.00μμ στο Βόρειο τμήμα Λουτρακίου. Δεν θα λειτουργούν οι υποσταθμοί 15,4 και 13. 
 

2 σχόλια:

  1. tin kiriaki mas piraxe... les kai ti ka8imerines exoume kanonika reyma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω λεω να μην πληρωνουμε δεη αφου την μιση βδομαδα δεν εχουμε ρευμα να μην εχουμε καθολου. Παω Ζιμπαμπουε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News