Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2014 η Θεσσαλονίκη!

«Η Θεσσαλονίκη έφτιαξε τον καλύτερο φάκελο, με ένα πρόγραμμα γεμάτο με δημιουργικές ιδέες»

Με τα λόγια αυτά, ο Peter Matjašič, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νεολαίας, επέδωσε τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014, στη Θεσσαλονίκη.

Η απονομή έγινε στην Μπράγκα. Είναι η πόλη που αναδείχτηκε Πρωτεύουσα Νεολαίας της Ευρώπης για το 2012. Η ελληνική αποστολή, με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών, Μαρία Πασχαλίδου, παρουσίασε τον πιο πλήρη φάκελο και επικράτησε του Ιβάνοφο και του Ηρακλείου Κρήτης.

Την Τρίτη, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, η αντιδημαρχία οργανώνει...

...πάρτι, για τους εθελοντές, που ήταν και αυτοί οι οποίοι, με την προσπάθειά τους, έφεραν τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη. Από την πρώτη στιγμή, δραστηριοποιήθηκαν έντονα και έβαλαν σκοπό να αναδείξουν την Θεσσαλονίκη, ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2014, κάτι που κατάφεραν. Τώρα, έχουν βάλει ένα νέο στοίχημα: Να κάνουν αξέχαστη, σε όλη την ευρωπαϊκή νεολαία, τη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης. Για την προσπάθειά τους, η αντιδήμαρχος τους έχει υποσχεθεί μια… τεράστια τούρτα.
 

1 σχόλιο:

  1. Ναι Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα η Θεσσαλονίκη μόνο για τους νέους, μιας και το μόνο που έχει να δείξει σαν πόλη είναι καφετέρειες και μπαρ...Οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι που η πόλη τους έμεινε σε όλους τους τομείς ανάπτυξης στάσιμη εδώ και 20 χρόνια...Ειδικά στις μέρες μας που έχουν κλείσει εργοστάσια και βιοτεχνίες και έχουν μεταφερθεί σε γειτονικά Βαλκανικά κράτη, η Θεσσαλονίκη είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News