Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 3-0

Την πρώτη του νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε εύκολα του Παναιτωλικού – που αγωνιζόταν με 10 από το 6΄ λόγω της αποβολής του Addy – με 3-0 στην Τούμπα για την 10η αγωνιστική στη Super League. Ο Vierinha με πέναλτι στο 7΄ άνοιξε το σκορ, ο Παπάζογλου στο 53΄ έκανε το 2-0, ο Spadacio στο 55΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με τις ιδανικότερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι για τους «ασπρόμαυρους». Στο 6΄ ο Addy έδιωξε την μπάλα πάνω από τη γραμμή με το χέρι, ο Δασκαλόπουλος, αφού συμβουλεύτηκε το βοηθό του καταλόγισε το πέναλτι, αποβάλλοντας ταυτόχρονα τον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Ο Vierinha που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος και το 1-0 ήταν γεγονός. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας κυρίως με μακρινά σουτ τα οποία είτε δεν έβρισκαν στόχο είτε σταματούσαν στον Blazic. Ο Παναιτωλικός, από την άλλη, λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στη μοναδική άξια λόγου φάση που δημιούργησε, με τον Μπαλάφα στο 42΄ να σταματά σωτήρια τον Camara.

Η εικόνα του αγώνα ήταν η ίδια στο β΄ μέρος, με το «δικέφαλο» να έχει τον πλήρη έλεγχο. Στο 51΄ ο Σαλπιγγίδης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Blazic, δύο λεπτά αργότερα, όμως, η μπάλα από τη σέντρα του Σταφυλλίδη πήγε «συστημένη» στο κεφάλι του Παπαζογλου και από εκεί στα δίχτυα. Στο 55΄ ανέλαβε δράση ο Spadacio, ο οποίος με γυριστό σουτ από πλάγια θέση μέσα από τη μικρή περιοχή, τελείωσε το παιχνίδι κάνοντας το 3-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά, ο Αθανασιάδης είχε μία καλή ευκαιρία στο 65΄ να πετύχει ακόμη ένα τέρμα για την ομάδα του, ο Φωτάκης ακόμη μία στις καθυστερήσεις, με το 3-0 να παραμένει έως το τέλος.

Σκόρερ: 7΄ πεν. Vierinha, 53΄ Παπάζογλου, 55΄ Spadacio
Κόκκινη: 6΄ Addy

Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Sznaucner, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Σταφυλλίδης, Garcia, Φωτάκης, Spadacio, Σαλπιγγίδης (61΄ Γεωργιάδης), Vierinha (76΄ Robert), Παπάζογλου (61΄ Αθανασιάδης)
Παναιτωλικός: Blazic, Κουτρομάνος, Dolezaj, Edjeguele, Addy, Κούσας (63΄ Mumin), Μητρόπουλος, Rocha, Θεοδωρίδης (72΄ Παλαιολόγος), Boumale, Camara (63΄ Bamogo)

---
Πηγή: sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News