Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Αλμωπός - Όλυμπος Αψάλου 4 - 0

Άνετη νίκη του Αλμωπού

Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα ο Αλμωπός ξεπέρασε το εμπόδιο της Αψάλου, νικώντας την με 4-0 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της Α1.

Το σκορ άνοιξε σχετικά νωρίς, μόλις στο 10ο λεπτό, όταν ο Τσαουσίδης έγινε αποδέκτης της κάθετης πάσας του Κανωτίδη που τον έβγαλε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Αψάλου και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου κύλισε χωρίς κάτι αξιόλογο για την ομάδα του Αλμωπού, με την Άψαλο να ισορροπεί το παιχνίδι, να αμύνεται σωστά και παίζοντας με αντεπιθέσεις προσπάθησε να φανεί απειλητική για την εστία του Χρήστου.

Από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου όμως οι παίκτες του Βασίλη Σαμαρά έδειξαν τη διάθεση να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη για τον Αλμωπό.

Έτσι, στο 52ο λεπτό ο Γιάννης Κανωτίδης έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Τσαουσίδη, ο οποίος με άπιαστο σουτ πάνω στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κ. Καραϊσαρίδη και έγραψε το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 55ο λεπτό ο Μπογδάνης...

...με μια υπέροχη μακρινή πάσα στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Μιχαηλίδη, ο οποίος από πλάγια θέση κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα της Αψάλου για να κάνει το 3-0 και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μιχαηλίδης με κοντινό πλασέ στο 87', στην επαναφορά μετά από απόκρουση του νεοεισελθόντα τερματοφύλακα της Αψάλου Τσαβδαρίδη, σε σουτ του Τσαουσίδη.

Το φιλμ του αγώνα:
 

10' ΓΚΟΛ 1-0 για τον Αλμωπό με σουτ του Τσαουσίδη από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από κάθετη πάσα του Κανωτίδη.

13' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κανωτίδη από πλάγια θέση, μπλοκάρει ο Κ. Καραϊσαρίδης.

17' σουτ από πλάγια θέση και μέσα από την περιοχή με τον Τοσουνίδη για την Άψαλο, με την μπάλα να παίρνει ύψος και να καταλήγει άουτ.

28' τετ α τετ για την Άψαλο σε αντεπίθεση με τον Παρτσανάκη, αναγκάζοντας τον Χρήστου να πέσει στα πόδια του και να διώξει την μπάλα σωτήρια για τον Αλμωπό.

40' μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσιμτσιρίδη, που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Αψάλου.

49' σουτ του Κανωτίδη, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικούς της Αψάλου και καταλήγει στον Τσαουσίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή που με πλασέ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

52' ΓΚΟΛ 2-0 για τον Αλμωπό με σουτ πάνω στην κίνηση από τον Χρήστο Τσαουσίδη, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Κανωτίδη.

55' γκολ 3-0 για τον Αλμωπό με δυνατό σουτ του Μιχαηλίδη από πλάγια θέση και έπειτα από εξαιρετική μακρινή πάσα του Μπογδάνη.

59' σέντρα του Μιχαηλίδη που βρίσκει τον Τσαουσίδη στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον τελευταίο να πιάνει δυνατό σουτ πάνω στη κίνηση και τον Κ. Καραϊσαρίδη να αποκρούει με υπερένταση.

87' ΓΚΟΛ 4-0 για τον Αλμωπό με κοντινό πλασέ του Μιχαηλίδη στην επαναφορά, έπειτα από σουτ του Τσαουσίδη.

Διαιτητής: Μαυρίδης, Bοηθοί: Παπαντωνίου, Μήτρου.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς) : Χρήστου, Μπογδάνης, Μουρατίδης (45' Μανίσης), Πανταζής, Δεμίρης, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος Ν. (68' Θωμάς Ε.), Κανωτίδης, Παπαδόπουλος Ι., Τσόλκας (40' Τσιμτσιρίδης), Τσαουσίδης.

ΑΨΑΛΟΣ (Τσολερίδης Ν.) : Καραϊσαρίδης Κ. (85' Τσαβδαρίδης), Τοσουνίδης, Παπαδάκης, Παπαδόπουλος, Σπανίδης, Καραγιαννίδης, Παρτσανάκης (65' Καρυπίδης), Πεφάνης, Καραϊσαρίδης Γ., Παλτίδης (55' Παπασυμεών), Τσολερίδης Α.

---
Πηγή: almopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News