Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Δείτε σε βίντεο τι λένε οι μάρτυρες της δολοφονίας του 45χρονου στο Ριζοχώρι Πέλλας


Δείτε το βίντεο

Εκτενές ρεπορτάζ από το το μακελειό που έγινε χθες τα ξημερώματα στο Ριζοχώρι Πέλλας έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιγράφουν όλες τις δραματικές λεπτομέρειες του τραγικού γεγονότος.

Περιγράφουν την στιγμή που ο δράστης εκτός ελέγχου  έβγαλε το μαχαίρι και επιτέθηκε σε όλους τους θαμώνες του καφενείου όπου έλαβε χώρα το περιστατικό. 
Δείτε το βίντεο:



7 σχόλια:

  1. malista... ta komanto astinomikou tmimatos aridaias.. 5 tzipakia.... asfalia skidras... kai enas alvanos.... mipos na kalousan kai to FBI gia enan alvano... sa de dreponte gia tin anikanotita tous... krima to palikari.. ena ftoxopedo me oikogenia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h dikoi mas oi astynomoi mono gia alkotest kai kanena mhxanaki na grafoyn einai kalh gia tipota allo den einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. etsi einai ean yphretoyn oloi konta sta xvria toys to mono poy skeftontai einai pos ua mazecoyn ta rodakina tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eeeeeeeeeeee den exoyme astynomia . stis kafeteries se diafora xoria kafedaki pinoyn , na teliosei to 8 oro toys...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. giati kanenas den leei gia tous anikanous astinomikous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οτι στραβο εχει αυτος ο τοπος η Αστυνομια φταιει.Το μαθαμε το παραμυθι,ΑΣΤΟΥς ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ και θα δεις τη διαφορα, αλλα υπαρχει Τσιπρας και λοιπα αριστερα και φοβουντε μη τους κανουν ντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H αστυνομία της Αριδαίας κάνει μόνο για να χωρίζει τα άμυαλα πιτσιρίκια που μαλώνουν κάθε Σάββατο βράδυ έξω από το μπελαιρ και έξω από τον πεζόδρομο.Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ήμουν 3η λυκείου στον Εξαπλάτανο το 2008 μετά τον χαμό του Αλέξη που καθόταν ένα "πράγμα" που μάλλον θα ήταν αστυνομικός γιατί φορούσε στολή έπινε τον καφέ του αμέριμνος σχεδόν ξαπλωμένος στον καναπέ και μου έλεγε πως οι πορείες γίνονται μόνο γαι να χάνουν οι μαθητές μάθημα και να πίνουν ύστερα καφέ.Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι βόλτες με το καινούργιο τους περιπολικό μέσα στην Αριδαία......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News