Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΑΣΚΕΜ: Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Στην κορυφή ο Φ.Ο.Α.

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
Φ.Ο.Αριδαίας - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρύσης 64 - 61

Για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας σημείωσε μια σημαντική εντός έδρας νίκη το Σάββατο 12-11-11, επί ενός ισχυρού αντιπάλου που πέρσι αγωνιζόταν στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα της Αριδαίας με την νίκη αυτή, συνεχίζει την πολύ καλή της παρουσία στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον ΦΟΑ στην αρχή του 1ου δεκαλέπτου και πήραν προβάδισμα στο σκορ.

Οι παίκτες του ΦΟΑ μείωσαν το σκορ με τρίποντα του Υφαντίδη και Μίσκου, για να λήξη το δεκάλεπτο 18-21. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κυριάρχησαν οι άμυνες και το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα(11-10).

Στο δεύτερο ημίχρονο...

...η ομάδα του ΦΟΑ μπήκε επιθετικά για να κερδίσει το παιχνίδι αλλά η άμυνα παρουσίαζε σημαντικά προβλήματα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΦΟΑ, εκμεταλλευόμενοι την κούραση των αντιπάλων κυριάρχησαν στον αγώνα και το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι παίκτες του ΦΟΑ ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Σημαντικό στοιχείο του αγώνα ήταν η επανεμφάνιση του Σαρακινλή, που πέτυχε 8 πόντους και πρόκειται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην φετινή της πορεία.

Δεκάλεπτα: 18-21, 11-10, 20-20, 15 -10.
Σύνθεση(Βάτσης): Μίσκος 3(1), Τοπαλίδης 6,Σαρακινλής 8 Υφαντίδης 15(2), Μπεγλόπουλος 4, Παπαβραάμ, Αβραμίδης , Βάσιος 19, Πίπας 2, Μπαλτάκης 7 (1), Χαραλαμπίδης.

Για την επόμενη αγωνιστική(19-11-11) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα του Πανεδεσσαϊκού.



ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Αναγέννηση Κολίνδρου - Φ.Ο.Αριδαίας 52 - 66

Ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ έκανε η ομάδα του ΦΟΑ, κερδίζοντας εκτός έδρας την ομάδα του Κολινδρού με 52-66.

Η ομάδα του ΦΟΑ ήταν καλύτερη σ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν αντιμετώπιση κανένα πρόβλημα παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν χωρίς την Ευταξιάδου.

Σύνθεση(Σιάγας): Παπαγεωργίου 15, Πρόϊκου 26(2), Γεωργουλούμη 17, Κυρμιζίδου, Κιατίπη 8, Κωνσταντινίδη, Λαγούδη.

Η ομάδα του ΦΟΑ προηγείται στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

 

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΙΣΚΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News