Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ μετά την 6η δόση;

"Πρώτα να εξασφαλιστεί η ρευστότητα στα ταμεία και μετά έχουμε χρόνο να ανοίξουμε όλα τα θέματα"

“Δεν είναι μήνας ο Νοέμβριος για τέτοια πράγματα” είπε με ν΄9οημα ο Ανδρέας Λοβέρδος και συμπλήρωσε πως προς το παρόν δεν πρέπει να τεθεί θέμα αλλαγής ηγεσίας.

Ο Υπουργός Υγείας μιλώντας στο πρωινό του Αντέννα δεν άφησε όμως μεγάλο περιθώριο. Όπως τόνισε όλα προβλέπονται από το καταστατικό και πως “μετά την έκτη δόση να κάνουμε αυτά που λέει το καταστατικό μας”.

Ουσιαστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος έδωσε το χρονοδιάγραμμα των εσωκομματικών εξελίξεων, όχι μέσα στο Νοέμβρη, αλλά μετά την 6η δόση, μετά τα μέσα Δεκεμβρίου δηλαδή.

Όπως είπε ο υπουργός αυτό που πρέπει τώρα να επικρατήσει είναι η ηρεμία, το έχει ανάγκη ο λαός και η χώρα αυτή την περίοδο όπως είπε και αυτό ήταν το μήνυμά του και στα δύο “στρατόπεδα” του ΠΑΣΟΚ και σε εκείνους δηλαδή που είναι υποστηρικτές του Γ. Παπανδρέου και λένε πως πρέπει να μείνει στην ηγεσία, αλλά και σε όσους, όπως ο ίδιος ανέφερε, λένε ότι “ο Παπανδρέου πρέπει να γίνει παρελθόν”.

Πρώτα να...

...εξασφαλιστεί η ρευστότητα στα ταμεία, είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος “μετά έχουμε χρόνο να ανοίξουμε όλα τα θέματα”.
 

2 σχόλια:

  1. με τετοια ΝΔ αντε παλι Πασοκ θα εχουμε! τι να κανεις? ειναι τοσο πολυσυλλεκτικο κομα που παραγει στελεχη νεολαια ανθρωπους απο παντου με ιδεολογικο υποβαθρο μετριοπαθειας που παντα θα ειναι πιο ισορροπημενοι απο αυτους της ΝΔ.ετσι ειναι η ζωη.Τι να κανεις? αδικημενος αστεγος παρατημενος, αλλα τον Ανδρεα δεν τον ξεχναμε ουτε το χερι να μας κοψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι ακόμα και σήμερα μέσα στο αποδεδειγμένο σάπιο πολιτικό σύστημα υπάρχουν κομματόσκυλα σαν εσένα...δεν είναι κακό άνθρωπέ μου να έχεις ιδεολογία...το να είσαι όμως κολλημένος με ένα κόμμα εδώ που έφτασαν τα πράγματα ενώ βλέπεις ότι τα δύο μεγάλα, δήθεν δημοκρατικά, κόμματα ευθύνονται για το χάλι της Ελλάδας είναι το λιγότερο απαράδεκτο αν όχι ανόητο...εκτός και αν είσαι ένας από τους βολεμένους βυσματούχους του Ελληνικού συστήματος και γι αυτό φιλάς ακόμα κατουρημένες ποδιές στο συγκεκριμένο κόμμα...Να θυμάσαι όμως ότι οι άνθρωποι που είναι βολεμένοι βυσματικά έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη δυσλειτουργία αυτού του δύστυχου κράτους εξαιτίας της ανικανότητάς τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News