Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο μεγαλομέτοχος του Alter για φοροδιαφυγή

Ο μεγαλομέτοχος του ALTER πρόκειται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα όπου και θα του ασκηθεί ποινική δίωξη

Στη σύλληψη του μεγαλομέτοχου του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, Κώστα Γιαννίκου, προχώρησε η αστυνομία της Ασφάλειας Αττικής, για οφειλές προς το δημόσιο, συνολικού ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, η σύλληψη του κ. Γιαννίκου, ο οποίος κατηγορείται για μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ από τις αρχές του 2011 έως και σήμερα, έγινε ύστερα από έρευνες του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Οικονομική αστυνομία και την Ασφάλεια Αττικής.

Ο μεγαλομέτοχος του ALTER πρόκειται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα, ο οποίος με βάση τα στοιχεία της προανάκρισης θα ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη.

Σε περίπτωση που το αδίκημα έχει μορφή κακουργηματικού χαρακτήρα...

...η δικογραφία σε βάρος του κ. Γιαννίκου θα ανατεθεί στον ανακριτή, ενώπιον του οποίου θα κληθεί σε απολογία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News