Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ARIDAIA CITY: Λαμπερή θεατρική πρεμιέρα στην Αριδαία!

Πολύς ο κόσμος που παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης "Ψάρι στα χείλη"

Κατάμεστο χθες βράδυ, το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αλμωπίας, στην πρεμιέρα της θεατρικής κωμωδίας "Ψάρι στα χείλη" του Βασίλη Τσικάρα.

Οι θεατρικές ομάδες "Έκφραση Αλμωπίας", "Θεατρική Έρευνα" και "Άρατος" Θεσσαλονίκης, χάρισαν άφθονο γέλιο, ονειρικές καταστάσεις, ενώ οι ηθοποιοί, μας ξάφνιασαν ευχάριστα με τις...χορευτικές τους ικανότητες.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο με διαχρονικά μηνύματα, στοιχεία κλασικού θεάτρου, με εξαιρετική μουσική επένδυση (Σταμάτης Κρανουνάκης, Elvis Presley, David Bowie κτλ.), παράλληλη προβολή βίντεο και πραγματικά, καλές ερμηνείες.

Απόψε στις 8.30 μ.μ. θα δοθεί για το θεατρικό κοινό της Αριδαίας...

...η δεύτερη και τελευταία παράσταση.

Το έργο θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη, στις 9 Δεκεμβρίου και μετά τις 17 Ιανουαρίου του 2012, θα "ταξιδέψει" στην Αθήνα.
 

8 σχόλια:

  1. ΜΠΕΓΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΟΣ-ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΣ-ΠΟΙΗΤΗΣ20 Νοεμβρίου 2011 στις 5:52 μ.μ.

    Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΙ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΡΙΚΑ 'ΨΑΡΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ" ΣΤΟ ΞΕΝΙΤΕΙΔΙΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ... [ΖΗΛΕΙΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΣΥΝΤΡΙΦΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΓΑΠΗ]._ ΤΟΝ ΘΕΣΠΕΣΙΟ ΚΑΡΠΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝΤΑΣ Η ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΔΡΑ-ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ._ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΗΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΞΥΠΝΟ ΓΕΛΙΟ ΣΚΙΑΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΓΑΜΟΥ ΒΙΟΥ..ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο συγγραφέα του έργου. Μπράβο στο σκηνοθέτη. Μπράβο στην Ομάδα έκφραση και ένα μεγάλο μπράβο - γιατί το αξίζει - στον Σταύρο Καραγεωργιάδη, όχι μόνο για τις υποκριτικές του ικανότητες (μας άφησε άφωνους η συνολική παρουσία του) αλλά και για τη προσωπική συμβολή του να γίνει η πρεμιέρα μιας τέτοιας παράστασης στην Αριδαία. Πραγματικα για πρώτη φορά το θεατρικό κοινό της Αριδαίας ζει τέτοιες στιγμές θεάτρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καραγεωγριάδης ήταν καταπληκτικός. Αλλά και όλα τα άλλα παιδιά. Μπράβο τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πάει καλά και στη Θεσσαλονίκη. Ήταν πραγματικά πολύ καλό !!! Μας άγγιξε όλους εμάς του παντρεμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όχι μόνο τους παντρεμένους. Η επιλογή των τραγουδιών ήταν τέλεια όπως και οι χορογραφίες. Η φωτογραφία και τα βιντεο επίσης. Ταξιδέψαμε σε Παρίσια Λονδίνα...ονειρευτήκαμε πήγαμε στους ουρανούς. Μπράβο !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά πολύς κόσμος δεν το είδε το έργο. Δεν θα το ξαναπαίξετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι. Στο ΑΘΗΝΑΙΟΝ 9 Δεκεμβρίου μέχρι 17 Ιανουαρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News