Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Ηλ. Θεοδωρίδης στο Aridaia News – «Ο Παπανδρέου θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης»

"Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ρίξουν την Κυβέρνηση"

Με το μέρος του Πρωθυπουργού τάσσεται ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Πέλλας Ηλίας Θεοδωρίδης.

Σε επικοινωνία που είχε το Aridaia News μαζί του, ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε ότι το δημοψήφισμα είναι το πλέον δημοκρατικότερο μέσο για τον ελληνικό λαό. Επίσης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Κυβέρνηση θα πάρει την Παρασκευή την ψήφο εμπιστοσύνης και θα προχωρήσει στο δημοψήφισμα. Επιπλέον ανέφερε ότι οι G8 θα δώσουν το πράσινο φως στον Πρωθυπουργό με τη διαφορά ότι το δημοψήφισμα θα έρθει πιο κοντά χρονικά.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Πέλλας και απέσπασε την παρακάτω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ δήλωση:

"Ο Παπανδρέου και φυσικά η Κυβέρνηση και όλοι εμείς θέλουμε να μπει αυτή η συμφωνία που είναι αποτέλεσμα δύο χρόνων δουλειάς, στην έγκριση του Ελληνικού λαού. Δεν υπάρχει τίποτα δημοκρατικότερο. Αντέδρασαν απόλυτά αρνητικά σαν μια ψυχή ΜΜΕ, Πολιτικά Κόμματα της αντιπολίτευσης και είχαμε φυσικά και το εσωτερικό πρόβλημα κάποιων Βουλευτών, που αρνήθηκαν αυτή την πορεία. Σήμερα στη Συνεδρίαση των G8 θα...

...κάνουν αποδεκτή την πρόταση του Παπανδρέου για δημοψήφισμα, γιατί είναι δημοκρατικό δικαίωμα και καθήκον μιας χώρας και ενός Πρωθυπουργού. Η μεταβολή που θα γίνει θα είναι το ότι το δημοψήφισμα θα έρθει χρονικά πιο κοντά. Και πιστεύω ότι η Κυβέρνηση θα πάρει την Παρασκευή ψήφο εμπιστοσύνης για να προχωρήσει στο δημοψήφισμα. Μου κάνει εντύπωση η ομόθυμη αντίσταση όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, για τη μη προσφυγή στην ετυμηγορία του Ελληνικού λαού. Αυτό αφήνει άναυδους τους πάντες. Πολιτικά, ψυχικά και ιδεολογικά. Αυτό οφείλεται στο ότι έρχονται όλοι αυτοί σε αντίθεση με τις επιπτώσεις, γιατί πρέπει να στηρίξουν ένα όχι σε ένα δημοψήφισμα το οποίο ανοίγει ένα δρόμο συμμετοχής στην Ε.Ε., λύση του προβλήματος του Ελληνικού χρέους και εξασφάλιση 130 εκατ. ευρώ για τις δανειακές ανάγκες της χώρας. Σε αυτό θα πούνε όχι. Έρχεται σε αντίθεση με την υποκριτική πολιτική τους. Ένα τους ενδιαφέρει, να ρίξουν αυτή την Κυβέρνηση. Τίποτε άλλο".
 

7 σχόλια:

  1. ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ.........ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι εσεις που θελετε η χωρα να χρεωκοπησει εχετε καποια εναλλακτικη ? ή βριζετε γιατι παντα βριζεται το πασοκ?
    Με ποιους νεους αφθαρτους θα κυβερνησει η ΝΔ? με το Νουσηκυρου? το Τζαμτζη? τη Φουντουκιδου? αυτοι που ετρωγαν θα ερθουν τωρα να μας σωσουν?ειμαστε σοβαροι? εκτος κι αν ειστε ΣΥΝ και φυσικα ολοι φταινε και οτι θελει ας γινει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προσωπικα οποιος αλητης διαμαρτυρηθει θα τον μπουζουριασω προσωπικα για εγκλημα λογω αγνοιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΑΧΧ!ΒΡΕ ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.....ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. . ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....ΑΡΑΧΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝ ΚΚΕ ΚΤΛ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ,ΤΡΑΓΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ,ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ! ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο λεβέντη μου, μπράβο παλικάρι μου, σωστός όπως πάντα, στέκεσαι αγέρωχος και ακλόνητος στο πλευρό του Γιωργάκη. Μην φοβάσαι τίποτα ο αρχηγός δεν θα σε ξεχάσει, θα είσαι πάλι υποψήφιος με τις ευλογίες του. Αλλά ποιος καλέ μου Ηλία θα σε ψηφίσει;; ποιος καλέ μου Ηλία θυμάται τους υπουργούς και τους συνεργάτες του Τσολάκογλου;; Ο ΓΑΠ θα φύγει νύχτα με ελικόπτερο, εσύ με τι σκατά θα φύγεις;; και που στο διάολο θα πας;; Ξύπνα ή πάψε να παίρνεις ληγμένα ή απλώς βούλωσε το!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News