Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Διακοπή ρεύματος στην Αριδαία

Χωρίς καμία προειδοποίηση

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην Αριδαία.

Η ΔΕΗ για άλλη μια φορά μας άφησε στα μαύρα σκοτάδια εξαιτίας μιας απλής βροχής.

Ευτυχώς λίγο μετά τις 18:00 η βλάβη αποκαταστάθηκε.

Το δυσάρεστο είναι ότι αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά, αλλά πρόκειται για...

...σύνηθες φαινόμενο το οποίο εκνευρίζει και δημιουργεί προβλήματα στους πολίτες.  
 

5 σχόλια:

  1. 2 wres kai xwris revma...diladi pou einai oi ypefthinoi gia tis vlaves...theloun kai na min tous kopsoun meta misthous...afta einai dropi..pou einai oi politikantides aftes tis stigmes!????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. klasiko fainomeno edw sthn aridaia. ligh vroxh kovetai to reyma. ligos aeras pali ta idia. sas varethikame re. katantise ahdia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημερα ψιχαλισε και κοπηκε το ρευμα για 2 ωρες...Αμα βρεξει καρεκλοποδαρα δεν θα εχουμε ρευμα για 2 μερες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. [Δ.Ε.Η]..¨"ΔΙΑΚΟΠΕΣ..ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ..ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΝΑ 5ΛΕΠΤΟ,Η ΖΔΙΑΡΚΟΥΝ 2ΩΡΑ, 4ΩΡΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡ.ΣΥΣΚΕΥΕΣ.-ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΒΟΡΙΑΔΑΚΙ , ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΒΡΟΧΟΥΛΑ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ.- ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΑ .."ΚΕΡΙΑ" ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑ "ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ... ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ... "ΑΛΛΑΞΕΙ" Η Δ.Ε.Η. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αχριστοι συνδηκαλιστες οι χαραμοφαηδες οι υπαλληλοι των 2500 ευρω, λες και τελειωσαν κανα πανεπιστημοιο οι αποφυτοι γυμνασιου που τπους εκανε το πασοκ προνομοιουχους, κοροιδο αγροτη κοροιδο εργατη κοροιδο μεροκαματιαρη, ανοιξτε τα ματια σας να δειτε την αξιοκρατια και την δικαιοσυνη που σας παραμυθιαζανε,κοροιδα περιμεντε τα 65 να παρετε συνταξη τις πεινας ενω αυτοι κοροιδα θα βγουν και πιο νωρις και θα παρουν και εφαπαξ, ξερεις τι ειναι εφαπαξ κοροιδο,οπως αυτο που περνουν οι νταβατζηδες απ τις πουτανες, κατι τετοιο εναι,καταλαβες κοροιδο,αλλα οπως βλεπεις κοροιδο εχει ο καιρος γυρισματα ηρθε η ωρα να ξυπνησουμε..ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News