Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Συνάντηση Ποντιακών Συλλόγων στην Αριδαία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οικοδεσπότης η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας

Ημερίδα με θέμα τα προβλήματα των Ποντιακών Σωματίων και γενικότερα τις δράσεις τους πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 13/11 στις 12:00 στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Σωματείο Ποντίων Κεντροδυτικής Μακεδονίας – Θεσσαλίας.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος του Σωματίου κ. Λ. Σαβρανίδης, ενώ συμμετείχαν οι εκπρόσωποι Συλλόγων της Ημαθίας, του Κιλκίς κ.α.

Ρόλο οικοδεσπότη είχε η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας και συγκεκριμένα ο κ. Γ. Σαββίδης.

Μεταξύ άλλων προτάθηκαν δράσεις οι οποίες μπορούν να γίνουν στην περιοχή μας, τις οποίες επικρότησε και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης ο οποίος δεσμεύτηκε να βοηθήσει. Μάλιστα, είχε ενεργό ρόλο στην κουβέντα, καθώς συμμετείχε με προτάσεις και απορίες.

Εκτός από τον Δήμαρχο, το παρόν έδωσαν...

...ο Πρόεδρος των Λουτρών Γιάννης Ιωαννίδης και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ταγκαλίδης, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόδων της Αλμωπίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News