Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Π. Φουντουκίδου στο Aridaia News - "Δηλώνω παρούσα"

Συνέντευξη με αφορμή τα γεγονότα που διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας, παραχώρησε η Παρθένα Φουντουκίδου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Aridaia News και τον Σταύρο Βαφειάδη. Επίσης, γνωστοποίησε και τα πολιτικά της σχέδια

Συμφωνείτε με την απόφαση του Πρωθυπουργού να προσφύγει σε δημοψήφισμα;

Στην παρούσα συγκυρία και με τις παρούσες συνθήκες όχι μόνο δεν πρέπει να γίνει, αλλά είναι και επικίνδυνο. Είμαστε αναξιόπιστοι, διακυβεύεται η αξιοπιστία της χώρας και στην Ευρώπη. Πριν λίγες μέρες δεσμευτήκαμε με μία συμφωνία η οποία λογικά θα έπρεπε να έρθει για κύρωση. Πάντα η προσφυγή στο λαό είναι θετική, αλλά υπό προϋποθέσεις. Εκτιμώ ότι τα διλλήματα είναι παραπλανητικά, δεν τίθεται θέμα εξόδου από την Ε.Ε. και με τη σημερινή συγκυρία είναι πολύ πιθανό ο κόσμος να βγάλει την αγανάκτησή του σε ένα δημοψήφισμα. Δεν πρέπει να παίζουμε με τους θεσμούς για να επιβιώσουμε πολιτικά. Νομίζω ότι η κίνηση Παπανδρέου έχει σκοπό μόνο την πολιτική του επιβίωση. Δηλαδή, προκειμένου να σώσει το τομάρι του, δε διστάζει να εκθέσει τη χώρα και να την οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Δεν παίζουμε με την πατρίδα μας και με τις τύχες του κόσμου.

Πιστεύετε πως οι εκλογές είναι λύση;

Είναι κοινωνική και πολιτική ανάγκη. Πολιτική διότι κάθε μέρα μας οδηγεί σε απρόβλεπτες και επικίνδυνες ανατροπές και κοινωνική γιατί η κοινωνία πρέπει να εκτονωθεί και να εκφραστεί μέσα από τις εκλογές. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Αλλιώς φοβάμαι τα χειρότερα.

Σε περίπτωση εκλογών ποιος θα είναι ο δικός σας ρόλος;

Εγώ...

...δηλώνω παρούσα και ιδιαίτερα στις δύσκολες συγκυρίες. Νομίζω ότι η εμπειρία, η συνέπεια, η ανιδιοτέλεια και η αγάπη για τον τόπο, είναι κάποια χρήσιμα χαρακτηριστικά για την πατρίδα και τους πολίτες.
 

4 σχόλια:

  1. eleos...anuparkth san vouleuths gia ton nomo... katse spiti sou ftanei.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δε ντρεπεσαι κυρια μου? τα λαθη της γενιας σου πληρωνουμε.Δεν κρυβεστε καλυτερα? επι 20 χρονια επαιρνες παχυλους μισθους βουλευτινας και θες παλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα πια μπορώ να κοιμηθώ ήσυχη, θα ήταν απαράδεκτο και εγκληματικό να μην δηλώσεις παρούσα. Ο νομός σε θέλει, η Ελλάδα σε χρειάζεται και πάνω από όλα, το τσίρκο Μεντράνο δεν κάνει χωρίς εσένα. Αχ ρε Αντώνη τι τραβάς και δεν το μαρτυράς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News