Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Σπουδαία εκδήλωση για τον καρκίνο στην Αριδαία

Ομιλητής ο Μαιευτήρας Γυναικολόγος Παύλος Μελισσανίδης

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 18/11 στο Ξενιτίδειο Αριδαίας η εκδήλωση με θέμα την «Έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τράχηλου της μήτρας».

Αν και η συμμετοχή ήταν μικρή, ο Μαιευτήρας Γυναικολόγος Παύλος Μελισσανίδης ο οποίος ήταν ομιλητής ανέλυσε πολλά πράγματα γύρω από αυτό το θέμα δίνοντας την ευκαιρία να λυθούν τυχόν απορίες και τόνισε τη σπουδαιότητα της πρόληψης η οποία σώζει ζωές.

Λίγο πριν το τέλος, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Ιατρό και να λύσουν τις απορίες τους.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο Εθνικό Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Ελέγχου για τον καρκίνο του τράχηλου της μήτρας και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας & περιχώρων με την υποστήριξη του Δήμου Αλμωπίας.

Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία της...

...η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Μπαγκή η οποία απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News