Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Aridaia News στη Συνέντευξη Τύπου του Χρ. Μαρκογιαννάκη στα Γιαννιτσά

Τί είπε για τις εκλογές και το ψηφοδέλτιο του Ν. Πέλλας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη η προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη στα Γιαννιτσά.

Ο Βουλευτής κατέφθασε στο Νομό Πέλλας με σκοπό να πραγματοποιήσει επαφές με τα τοπικά στελέχη και φίλους της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γενική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Χαρακτήρισε τα τρία κόμματα που βρίσκονται στην εξουσία (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) ασυνεπή, καθώς και τους προέδρους των τριών αυτών κομμάτων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, όσο περνά ο καιρός «διαμορφώνεται μια κοινωνία πεινασμένων».

Επίσης αναφέρθηκε στις προσεχείς εκλογές λέγοντας πως δεν αργούν να έρθουν. Απαντώντας σε ερώτηση του Σταύρου Βαφειάδη, Δημοσιογράφου του Aridaia News, σχετικά με τα στελέχη του Νομού Πέλλας που ξεχωρίζει, ο κ. Μαρκογιαννάκης δε θέλησε να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα.

Ωστόσο, μετά από πίεση του Δημοσιογράφου, αποκάλυψε τα κρητήρια της επιλογής των ατόμων που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος...

...«Να μην έχουν απασχολήσει αρνητικά την κοινωνία, να είναι νέοι άνθρωποι μέχρι 50 χρονών, και να μην έχουν διατελέσει κοινοβουλευτικοί».

Σε επερώτηση του εκπροσώπου του Aridaia News, ο Βουλευτής έκανε γνωστό ότι έχει κλειδώσει το 70% του ψηφοδελτίου σε όλη την Ελλάδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News