Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γ. Καρασμάνης στο Aridaia News - "Επικίνδυνη η Κυβέρνηση"

"Η θλιβερή θητείας τους έφτασε στο τέλος της"

Κατά της πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου δηλώνει ο Γιώργος Καρασμάνης με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ δήλωσή του στο Aridaia News. Ο Βουλευτής Ν. Πέλλας της ΝΔ μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει την κυβέρνηση «επικίνδυνη», ενώ κάνει λόγο για «ανευθυνότητα» και «τυχοδιωκτισμό».

Ακολουθεί ολόκληρη η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ δήλωση του Γιώργου Καρασμάνη στο Aridaia News:

«Μέχρι προχθές μιλούσαμε για έναν πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση ανεπαρκών και ανίκανων. Δυστυχώς αποδείχθηκε ότι έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση επικίνδυνη.
Η προκήρυξη δημοψηφίσματος αποτελεί...

...την αποθέωση της ανευθυνότητας αλλά και του τυχοδιωκτισμού και των εκβιαστικών διλλημάτων, με μοναδικό στόχο τον εκφοβισμό του λαού και την παραμονή με το «έτσι θέλω» στην εξουσία. Από περήφανο λαό μας κατάντησαν αντικείμενο χλεύης αλλά και οργής ολόκληρης της Ευρώπης και όχι μόνον. Παίζουν την πατρίδα μας σε μια ζαριά μόνο και μόνο για τις καρέκλες τους.
Ο κος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του συνιστούν πλέον θανάσιμη απειλή για το μέλλον και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας.
Η θλιβερή θητείας τους έφτασε στο τέλος της. Είναι πλέον δραματικά επιτακτική η ανάγκη για άμεσες εκλογές και για μια κυβέρνηση που θα αναλάβει τη βαριά ευθύνη να συγκρατήσει αυτό τον τόπο ένα βήμα πριν την καταστροφή.
Οι καιροί δεν περιμένουν».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News