Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ARIDAIA NEWS: "Ξενάγηση" στη Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη των Γιαννιτσών!

Χορηγός επικοινωνίας το Aridaia News!

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νομού Πέλλας.

Η «Παραμυθούπολη» που θα στηθεί στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, υπόσχεται να χαρίσει τη μαγεία των γιορτών που όλοι μας έχουμε ανάγκη ειδικά στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Το εργαστήριο του Αϊ Βασίλη, το σπίτι των παραμυθιών, καρουζέλ, τρενάκι, καλικάντζαροι, ξωτικά, ήρωες των παιδικών παραμυθιών, το ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια με δράση, face painting, διαγωνισμός γκράφιτι, εργαστήρια χειροτεχνίας, βιβλία, παραδοσιακά προϊόντα, χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και στολίδια, είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που θα αλλάξουν την όψη της πόλης και θα δημιουργήσουν ένα παραμυθένιο χώρο με λάμψη και χρώματα.

Επιπλέον, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι θα φιλοξενήσουν εμπόρους και επαγγελματίες της περιοχής μας, τονώνοντας σημαντικά την κίνηση της τοπικής αγοράς.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με την «Παραμυθούπολη» των Γιαννιτσών:

«”ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ” είναι το σύνθημα μας και ένας παραμυθένιος χώρος με λάμψη, χρώματα και στολίδια περιμένει να υποδεχθεί στη διάρκεια των εορτών, μικρούς και μεγάλους στα Γιαννιτσά.
Με πρωτοβουλία του Δήμου Πέλλας, από 16 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι και 6 Ιανουαρίου 2012, η πόλη γιορτάζει και ο πεζόδρομος καθώς και ο χώρος του Πολύκεντρου των Γιαννιτσών, θα αλλάξουν όψη φιλοξενώντας την Παραμυθούπολη με το εργαστήριο του Αϊ Βασίλη, το σπίτι των παραμυθιών, καρουζέλ, παγοδρόμιο, τρενάκι, καλικάντζαρους, ξωτικά, ήρωες των παιδικών παραμυθιών, το ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, δημιουργικά εργαστήρια και έκθεση ζωγραφικής από την Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, παιχνίδια με δράση, face painting, διαγωνισμό γκράφιτι, εργαστήρια χειροτεχνίας, βιβλία, παραδοσιακά προϊόντα, χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και στολίδια κ.α.

Πρωταρχικός στόχος αυτής της προσπάθειας που επιχειρείται για πρώτη φορά στο Δήμο Πέλλας, είναι οι 22 αυτές ημέρες να αποτελέσουν πηγή χαράς και αισιοδοξίας για μικρούς και μεγάλους στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ενώ συγχρόνως πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι η τόνωση της τοπικής αγοράς ελκύοντας επισκέπτες και από άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Εύχομαι η Παραμυθούπολη να γίνει θεσμός και σας προσκαλώ να αγκαλιάσετε την προσπάθεια και να απολαύσετε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους συντελεστές, τους χορηγούς και τους εθελοντές της Παραμυθούπολης.

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους στα Γιαννιτσά.
Καλή διασκέδαση. Καλές γιορτές με υγεία».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News