Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Η νέα τρέλα είναι το νυφικό της Bella από το "Twilight" που κοστίζει 26.000 ευρώ!

Όλοι περιμέναμε την συγκεκριμένη σκηνή στο “Twilight” που η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια Bella θα παντρευτεί το βαμπίρ

Και να τώρα έφτασε η ώρα που η Bella παντρεύεται τον αγαπημένο της Edward και ντύνεται με νυφικό που κοστίζει μόλις... 26.000 ευρώ!

Πρόκειται για μια δημιουργία της σχεδιάστριας Carolina Herrara.

Η νυφική δημιουργία ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της ηθοποιού Kirsten Stewart και για να ολοκληρωθεί χρειάστηκαν 6 μήνες, αφού το νυφικό κοσμούν...

...152 κουμπιά!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News