Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Σάλο προκάλεσε η νέα διαφήμιση της Bennetton

Για μία ακόμη φορά κατάφερε να προκαλέσει και να βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας με αφορμή τη νέα διαφημιστική της καμπάνια

Ο λόγος φυσικά για την ιταλική εταιρεία ρούχων Benetton, που τα τελευταία χρόνια σοκάρει με διαφημίσεις που προκαλούν ανάμικτα συναισθήματα και δέχονται έντονη κριτική.

Η νέα καμπάνια της εταιρείας με τίτλο «Unhate» έχει ως κεντρικό άξονα το…φιλί.

Όχι όμως το φιλί ως ένδειξη αγάπης και συμφιλίωσης, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, αλλά μια σειρά από…παθιασμένα φιλιά ανάμεσα σε γνωστές προσωπικότητες, οι οποίες έχουν χωριστεί σε «ζευγάρια» με γνώμονα τις όχι και τόσο αγαθές σχέσεις μεταξύ τους στην πραγματικότητα...

Η διαφήμιση της Benetton περιλαμβάνει φιλιά στο στόμα ανάμεσα στους Αγκελα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί και Μπέντζαμιν Νετανιάχου και Μαχμούντ Αμπάς.

Περίοπτη θέση κατέχει ο Μπαράκ Ομπάμα με…δύο φιλιά, ένα με τον Ούγκο Τσάβες και ένα με τον Χου Τζιντάο.

Το φιλί που προκάλεσε όμως θύελλα διαμαρτυριών ήταν αυτό ανάμεσα στον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ' και τον Αιγύπτιο Ιμάμη Αχμέντ ελ-Ταγιέμπ, το οποίο και αποσύρθηκε ήδη από την καμπάνια ύστερα από την οργισμένη αντίδραση του Βατικανού για «έλλειψη σεβασμού».

Παρά την υπαναχώρηση της εταιρείας, ο στόχος για μία ακόμη φορά επετεύχθη, αφού άπαντες μιλούν για τη νέα «προκλητική διαφήμιση» της Benetton…




---
Πηγή: imerisia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News