Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: "Μαλλιά - κουβάρια" Δεμίρης - Πασόης - Σπρίτος

Δεμίρης: "Άξεστος ο Πασόης, μαιντανός ο Σπρίτος"

Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε η κόντρα Πασόη – Δεμίρη στο Δ.Σ. της Αλμωπίας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Πέτρου Ζέρζη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον ισολογισμό του 2010, αποκάλεσε τον Δήμαρχο «άξεστο» αναστατώνοντας τη Συνεδρίαση και κυρίως τα μέλη της πλειοψηφίας.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Χρήστου Σπρίτου ο οποίος ζήτησε από τον κ. Δεμίρη να ανακαλέσει αμέσως. Τότε, ο Μάκης Δεμίρης απάντησε στον κ. Σπρίτο λέγοντας πως είναι «μαϊντανός».

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, ευθύς αμέσως σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από την αίθουσα εκνευρισμένος και ζητώντας επιτακτικά από τον κ. Δεμίρη να ανακαλέσει την έκφραση με την οποία κατονόμασε τον Δήμαρχο.

Ο τελευταίος αρνήθηκε να το κάνει και περιορίστηκε στο να πάρει πίσω την έκφραση «μαιντανός» με την οποία στόλισε τον κ. Σπρίτο και ζήτησε συγνώμη.

Ο Δημήτρης Πασόης έκλεισε το θέμα, αφού πρώτα αναφέρθηκε στην εμπάθεια που Μάκη Δεμίρη στο πρόσωπό του. Όπως είπε...

...«δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται αυτή η εμπάθεια η οποία φαίνεται σε κάθε Δ.Σ.».
 

4 σχόλια:

  1. εκει που σφγραγιζε ενα δόντι, του ηρθε η ιδεα οτι ξερει πολλά.Ειναι τοσο μεγαλη η προσφορα του ,που επι δικης του θητειας ο κ Δεμιρης εγινε εργο δεκαετιων.Τι? δεν θυμαστε κανενα έργο???
    Κακοί δημότες ,κακοί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε δημαρχε η καλυτερη αντιμετωπιση σε τετοιου ειδους ατομα ειναι η πληρης απαξιωση και αδιαφορια. Γιατι του απαντατε και του δινεται αξια? Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια λεει ο σοφος λαος μας. Τι να κανουμε? θα ηθελε πολυ να ειναι στη ΘΕΣΗ ΣΑΣ αλλα αυτο δε θα γινει ποτε. Αρα τι του απομενει? Να βγαζει χολη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΕΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΤΕΛΕΙΏΣΕΤΕ , ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΗ ΠΑΝΩ ΣΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. osoi milate den exete idea ti esti demiris. makari oloi oi politikoi tis xoras mas na eixan esto to miso apo to ithos kai tin aksioprepeia tou kuriou demiri.i ellada xreokopise kai eseis to violi sas.dropi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News