Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Άγριο έγκλημα στο Ριζοχώρι Πέλλας

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Αντιμέτωποι με ένα άγριο έγκλημα ήρθαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι του Ριζοχωρίου Πέλλας.

Κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες, μέσα σε καφενείο του χωριού, αλλοδαπός από την Αλβανία ο οποίος ήταν γνωστός στην αστυνομία για την εμπλοκή του σε μικροκλοπές, μαχαίρωσε τον 47χρονο Έλληνα κάτοικο Ριζοχωρίου Χ.Ν. τον οποίο και σκότωσε, ενώ τραυμάτισε ευτυχώς όχι σοβαρά και άλλους τρεις που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην παρέα του άτυχου 47χρονου.

Σύμφωνα με τους χωριανούς...

...προηγήθηκε λεκτική παρεξήγηση η οποία κατέληξε σε αυτή την τραγική εξέλιξη.

Ο δράστης μετά την πράξη του συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αριδαίας, ενώ διεξάγονται έρευνες για να πέσει φως στο έγκλημα.
 

14 σχόλια:

  1. Μαζέψαμε τους πεινασμένους τους κάναμε ανθρώπους για να μας σφάζουνε είμαστε άξιοι της μοίρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Κρήτη κενένας ξένος δεν τολμάει να κάνει μαλακία γιατί οι Κρήτες έχουν συνείδηση και είναι περήφανος λαός...εμείς εδώ πάνω φοβόμαστε και την σκιά μας...μας κλέβουν, μας σκοτώνουν και είμαστε ανίκανοι να υπερασπιστούμε τα δίκια μας...ο καθένας κοιτάει να κάνει τη δουλειά του και δεν υπάρχει πνεύμα αλληλεγγύης...είναι λογικό μια τέτοια νοοτροπία να σε φέρνει υπο καθεστώς δουλείας στον οποιονδήποτε ξένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποτε οι Έλληνες μετανάστες της Αμερικής ήταν οι πρώτοι εγκληματίες.Μην τους βάζουμε ολους στο ιδιο καλάθι ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοψε τις μαλακιες ρε 1.17 που οι Ελληνες ηταν οι μεγαλυτεροι εγκληματιες που το ειδες αυτο, τι υπερβολες ειναι αυτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. wraia afou oi ellines kanan egklhmata st amerikh to 1930 ara kala kanoun oi albanoi kai sfazoun ellines.akoma epd etyxe kai enas alvanos esfa3e enan ellina den einai oloi oi alvanoi idioi.akoma to 70%ths egklimatikotitas st ellada einai apo alodapous alla den ftain avtoi ftaime emeis.otan oi nearoi alvanoi empenan na klepsoun kai na viasoun st a8hna an oi ellhnes edinan apo monoi tous ta lefta kai tous kalousan se se3oualiko orgio den 8a yphrxe oute kloph oute viasmos ara to la8os pali einai diko mas.axaristoi ellines apolitistoi,palioe8nikistes,fasistes droph sas pou den ka8este na sas p...ei o kahmenos o alvanos aforologhtos mavrodoulemenos paranomos oikonomikos metanasths.a kai mia erwthsh afou doulies den yparxoun kai exoume 20%anergia giati exoume akoma 1000000 oikonomikous metanastes?an den exoun doulia giati menoun?h mhpws avtoi exoun?alla 3exasa kai g avto ftaime emeis.o mazoxismos se e8nos eimaste.pada ftaime kata va8os emeis pote oi alloi alla kai oi alloi na ftain emeis va8ia mesa mas leme pws ftaime kai plhrwnoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΤΡΕΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ,ΕΔΩ ΧΑΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kalo taksidi k kouragio sthn oikogeneia...ola ta parapanw sxolia einai gia kapoia allh stigmh..oxi twra!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. lipamai polu giauto pou egine...eilikrina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αλλοδαπός από την Αλβανία ο οποίος ήταν γνωστός στην αστυνομία για την εμπλοκή του σε μικροκλοπές
    posa tetoia atoma xerei i astynomia , k den mas prostatevoyn...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ....!!!ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ,ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΡΕΜΑΛΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ...ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΡΩΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια προσευχη για τον νεκρο. Τα αλλα αργοτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλο ταξιδι ρε Νικολακι ησουν καλο παιδι φτωχοπαιδο και αγωνιζοσουν για την οικογενια σου.Σ εφαγε το καθαρμα τις πουτανας ο γιος, ευχομε νασε καλα εκει που εισαι, θα σε θυμομαστε παντα ρε Νικο, γιασου ρε φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Η ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.- ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΚΑΚΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΠΙΖΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΕΛΙ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.- ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 Η 25 ΧΡΟΝΙΑ.-Ο ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΕ Τ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.- ΒΥΘΙΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ.- Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ.- ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΤΖΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ..!- ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ... ΨΩΜΟΤΥΡΙ..! ΣΦΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ.. ΜΕΤΑ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε οποιον αφαιρει ζωη θανατος, γεμησαν οι φυλακες εγκληματιες δεν χωρανε πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News