Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Κατάθεση εγγράφων σχετικά με τον οδικό άξονα Χαλκηδόνα - Γιαννιτσά - Έδεσσα

Γιώργος Καρασμάνης

Είναι γνωστό ότι ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, έπειτα από την ανεξήγητη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση που παρατηρείται στη δημοπράτηση του οδικού άξονα Χαλκηδόνα - Γιαννιτσά - Έδεσσα, ενός έργου ζωτικής σημασίας και ιδιαίτερης σπουδαιότητας για το Ν. Πέλλας, έχει προχωρήσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο σε αλλεπάλληλες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις προς τους Υπουργούς Υποδομών και Ανάπτυξης.

Αποκορύφωμα της παρατηρούμενης ολιγωρίας και αναβλητικότητας των αρμοδίων Υπουργών για τη δημοπράτηση του συγκεκριμένου έργου, αποτελεί η απάντηση που δόθηκε στις 11-10-2011 από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στην τελευταία σχετική ερώτηση του Γιώργου Καρασμάνη (υπ’ αριθ. 21959/29-08-2011), σύμφωνα με την οποία ο Υφυπουργός κ. Μωραΐτης επικαλούμενος διάφορα υπηρεσιακά έγγραφα κάνει λόγο πλέον για δημοπράτηση του έργου τον 7ο του 2012, με ολοκλήρωσή του τον 11ο του 2015.

Το γεγονός όμως ότι για το συγκεκριμένο έργο υπάρχουν διασφαλισμένα 120.000.000 ευρώ από την προηγούμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας (με προγραμματισμό μάλιστα η δημοπράτηση να γίνονταν το 2010), οδήγησε το Γιώργο Καρασμάνη να προχωρήσει...

...στην κατάθεση στη Βουλή της παρακάτω ερώτησης-κατάθεσης εγγράφων, ζητώντας να του γνωστοποιηθούν όλα τα υπηρεσιακά έγγραφα που επικαλέστηκε στην απάντησή του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News