Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο της νέας Κυβέρνησης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

"Η κατάσταση είναι σοβαρή και υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας"

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού Συμβουλίου που συνήλθε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Ο κ. Παπαδήμος δήλωσε ότι η κατάσταση είναι σοβαρή και υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας. Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς να ετοιμάσουν σημειώματα με τις προτάσεις τους για τις προτεραιότητες των υπουργείων τους, ώστε να συμπεριληφθούν στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, οι οποίες, πιθανότατα, θα αναγνωστούν το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο κ. Δήμας από τη Νέα Δημοκρατία που είναι πλέον υπουργός Εξωτερικών, ρώτησε τον κ. Βενιζέλο που θα πάει φέτος το έλλειμμα με τον κ. Βενιζέλο να του απαντάει πως θα κυμανθεί κοντά στο 8,9% και πως εάν δεν ολοκληρωθεί το PSI τότε θα υπάρξει τρύπα ρευστότητας.

Στο διάλογο παρενέβη και ο κ. Παπαδήμος λέγοντας πως το PSI θα εξαρτηθεί και από το κλίμα που θα βγαίνει προς τα έξω στις αγορές.

Κατά πληροφορίες, στόχος της κυβέρνησης είναι...

...αφού προηγηθούν συνεννοήσεις με το Προεδρείο της Βουλής και τα κόμματα, η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή να διεξαχθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπουργικό δεν καλύφθηκε τηλεοπτικά με εντολή του νέου πρωθυπουργού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:









---
Πηγή: NewsIt 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News