Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δέκα μέρες διορία στη Μαρτίνα Ζιάκα - Υπάρχει και εναλλακτική λύση

Δείτε ποια είναι η αμέσως επόμενη λύση

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις στελεχών της ΝΔ από την Αθήνα με την Αλμωπία.

Συγκεκριμένα, το κόμμα έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα επιλέξει για το ψηφοδέλτιό του και μάλιστα έχει βρει και την εναλλακτική λύση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News, έχει δοθεί στη Μαρτίνα Ζιάκα διορία δέκα ημερών για να απαντήσει αν θα είναι υποψήφια με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στις προσεχείς Βουλευτικές Εκλογές.

Σε περίπτωση που η απάντηση είναι αρνητική (κάτι που είναι πολύ πιθανό) η εκλεκτή της Αλμωπίας για τη ΝΔ θα είναι...

...η Άννα Βαμβάκη, η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς.

Στον υπόλοιπο Νομό, οι μόνοι «γαλάζιοι» που είναι σίγουρο πως θα «κατέβουν» είναι Ο Γιώργος Καρασμάνης, ο Διονύσης Σταμενίτης και ο Ιορδάνης Τζαμτζής.
 

16 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ η υποψήφια τι θα προτεινει στα παιδια που εχουν 2 πτυχια ,εχουν κανει ερευνα και μεταπτυχιακα, ως κατώτερη τους για οραμα τους?
    τι θα πει στις φτωχές οικογενειες που δουλευαν απ το πρωι μεχρι το βραδυ στα χωραφια? ειμαι μία απο σας? ποσο καλα γνωριζει τις ιδιαιτεροτητες των μονοπατιων της Νότιας που βγαζουν στην Ευρωπη?
    ποιό προσωπικό της επίτευγμα για κάνει τους πολλους να πουν : ναι ! ειναι μια καλυτερη μας ,ας την ψηφισουμε?
    ειλικρινα πιστευω οτι κατι τετοιες φήμες (γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι τα κοματα δεν βρισκουν στελεχη) είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ και ειρωνία !
    υγ.δεν εχω τιποτε με την κυρία,καλή χρυσή, αλλά ως εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η απαξιωσι σε ολο της το μεγαλειο.αν ειναι δυνατον η νεα δημοκρατια να παει σε εκλογες με ζιακα και βαμβακη. ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΡΤΙΝΑ, ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΤΗ ΒΑΜΒΑΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. esy pou milas gia ptuxia kai monopatia isoun aftos pou mia zwh den sou ekane o toufekopoulos o mpinos oziakas alla ante kane kamia allh douleia komleksike kai asxolisou me ta monopatia sou kai me tous genitsiotes kai tous edesseous pou stirizeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΤΑΞΙΜΟ. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EXEIS DIKIO DIKE MOU GIA TON KOMPLEKSIKO AFTOS POU MILAEI GIATI DEN KATEVASE TA PAIDIA TOU STIS DHMOTIKES EKLOGES NA EVLEPE TI PSIFOUS THA EPERNAN ME TA DYO PTYXIA TOUS.OKOSMOS THELEI ANTHROPOUS POU EXOUN DWSEI EKSETASEIS STHN KOINONIA SAN EPAGELMATIES KAI SAN ANTHROPOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΒΑΜΒΑΚΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΙΑΚΑ. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φανταστειτε να εχουμε τετοιους βουλευτες που ,σε όλα να ειναι κατωτεροι απο τους πολιτες.
    Πληροφοριακα παντως,καποιες πολεις (για το καλο τους) ψαχνουν και καλουν πισω στην πατριδα,εξαιρετα ατομα που κανουν καριερα στο εξωτερικο μπας και μας φερουν την ελπιδα.
    Αλλα εμεις συζηταμε για ανθρωπους που και οι σερβιτοροι δεν θα σεβονται.
    Καποιοι συνερθετε.Κραξιμο φαγανε καποιοι εχοντας προσφερει κι ολας.Αν αναλαβουν και ασχετοι θα εχουμε γιαουρτωματα πριν τις εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. (καλα ρε παιδια...γραφτηκε κατι για πλακα κι εσεις το πηρατε στα σοβαρα?
    Δηλαδη λεει ο αλλος οτι κατεβαινει για υποψηφιος πλανηταρχης....τι σημαινει αυτο? απλα στα Γιαννιτσα και στην εδεσσα θα πουνε καλα κοροιδα ειστε κι εσεις εκει πανω.Την αλλη φορα βαλτε καμια μοδιστρα για υποψηφια να κανουμε παρτυ εμεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. E KOROIDA TZAMPA KATHESTE KAI GRAFETE NA SAS PW EGW STO TELOS POIOS THA EINAI O EKLEKTOS THS ND .AFTOS POU DEN MILAEI MEXRI TWRA KAI EXEI TO PANW XERI.TO ONOMATOU TO GNWRIZETE APO TIS TELEYTAIES EKLOGES O ZIAKAS POU PHRE ENA SEVASTO NOUMERO .H DEN SAS KANEI KAI AFTOS MHPWS EINAI AGRAMATOS MHPWS DEN MILAEI KSENES GLWSES MHPWS DEN EINAI KALOS EPAGELMATIAS MHPWS DEN EINAI LAIKOS TYPOS. PERIMENETE NA PEI AFTOS PRWTA AN THA KATEVEI KAI META TA LEME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και ο Αντωνίου και η Φουντουκίδου που θα πάνε; Στον Καρατζαφέρη και στη Μπακογιάννη; Ο Σαμαράς θέλει να γίνει Πρωθυπουργός και όχι κολαούζος κάποιου Παπαδήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. akoma den arxisan oi ekloges kai arxisate na trogeste,ntropi sas. eseis o aplos laos katastrepsate tin ellada.giati molis erxonte ekloges pali tous idious psifizete....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ολοι περιμενουμε το νεο κομα με οσους φευγουν απο το κομα που διελυσε ο Σαμαρας.αυτος το εκανε μαγαζακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να ζητησουμε απο καποιο αξιο τεκνο της Αλμωπιας που κανει μεγαλη καριερα στο εξωτερικο (ΗΠΑ,Καναδα,Ελβετια,Σουηδια) να γυρισει πισω ως υποψηφιος.Κανενα στελεχος του νομου Πελλας δεν εμπνεει σεβασμο.ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ.οχι σαν εμας ή χειροτερο.
    ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν σας αξιζει τιποτα καλυτερο. ειχατε ανθρωπους που μετρουσαν και δεν τους βοηθησατε τοσα χρονια. ανθρωποι που ο λογος τους περνουσε και στην αθηνα και προσφορα στον τοπο..αλλα η ζηλια σας το μισος για τον διπλανο σας δεν σας αφησαν να βοηθησετε αυτους. τωρα παρτε τον ζιακα...την οποια μαρτινα η την βαμβακη και πολυ σας ειναι. αλλωστε ο λαος της αλμωπιας ειναι ο πλεον πουλημενος απο ολο τον νομο...μονο ο λαος της αλμωπιας ξεπουλιεται τοσο οσο καμια αλλη επαρχια. τωρα τι ζοριζεστε?σαμπως και καθηγητη πανεπιστημιου να σας φερουν λεw και θα τον ψηφισετε ολοι εσεις που κλινετε την μεση σας στους εδεσσαιους και τους γιαννιτσιωτες.τουμπεκι τωρα χωριατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καποτε ο Μπινος το κοντεψε,εφτασε στη βρυση,αλλα νερο δεν ηπιε η περιοχη μας. κοντεψε ενα αγροτοπαιδο της περιοχης μας να μπει στη βουλη των Ελληνων, αλλα το κατεστημενο της Εδεσσας του ακυρωσε εκατονταδες ψηφοδελτια για να εχει τον εκλεκτο της στα κεντρα των αποφασεων.τωρα, αν πραγματικα θελουμε η Αλμωπια μας να εχει τον ανθρωπο της εκει ψηλα, θα πρεπει να υπαρξει πραγματικη συστρατευση ολων των δυναμεων της Αλμωπιας προκειμενου να πετυχει επιτελους κατι, που εδω και δεκαετιες της το στερει η δοιχονια μας. Ο αλληλοσπαραγμος βοηθα αυτους που δεν θελουν την Αλμωπια να παει μπροστα. καιρος να αντιδρασουμε. καιρος να στηριξουμε τον τοπο μας. φτανει η μοιζερια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News