Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την τρομοκρατική ενέργεια της εισεγγελείας κατά την κατάληψη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

"Εξωφρενικός είναι ο εκβιασμός στα λαϊκά στρώματα που δεινοπαθούν «ή πληρώνετε ή σας κόβουμε το ρεύμα» που είναι κοινωνικό αγαθό και δεν έχει κανείς δικαίωμα να το στερήσει από κανέναν"

Κανένας εισαγγελέας, καμιά απειλή και εκβιασμός δεν μπορεί να κάνει νόμιμο το απάνθρωπο και παράλογο χαράτσι που στέλνει η συγκυβέρνηση μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ στις λαϊκές οικογένειες που βρίσκονται ήδη σε απόγνωση.

Η διαταγή της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης κατά της κατάληψης που πραγματοποιεί η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Ε. Ραϊκου ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της κυβέρνησης, αποτελεί μία ακόμα τρομοκρατική ενέργεια που στρέφεται κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος και είναι μία ακόμα πρόκληση σε βάρος του λαού που δεν μπορεί ή αρνείται να πληρώσει τα βάρβαρα εξοντωτικά χαράτσια.

Εξωφρενικός είναι ο εκβιασμός στα λαϊκά στρώματα που δεινοπαθούν «ή πληρώνετε ή σας κόβουμε το ρεύμα» που είναι κοινωνικό αγαθό και δεν έχει κανείς δικαίωμα να το στερήσει από κανέναν. Ο εργατικός λαϊκός αγώνας για να καταργηθεί το χαράτσι είναι απολύτως νόμιμος και επιβεβλημένος.

Σε κάθε λαϊκή συνοικία και γειτονιά πρέπει να...

...δυναμώσει η οργάνωση της λαϊκή πάλης της άρνησης πληρωμής και της αλληλεγγύης. Ο λαός όταν είναι οργανωμένος και αποφασισμένος έχει τη δύναμη να καταργήσει τους αντιλαϊκούς νόμους και να αποκρούσει τον αυταρχισμό, την καταστολή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News