Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Έδεσσα: Έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας κατά του παράνομου εμπορίου

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν τόσο εντός όσο και περιφερειακά της λαϊκής αγοράς της πόλης, την Πέμπτη 10-11-2011

Στο πλαίσιο της προσπάθειας καταπολέμησης του παράνομου εμπορίου με απώτερο στόχο τη στήριξη της αγοράς της πόλης, η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Έδεσσας πραγματοποίησε εκτεταμένους ελέγχους σε μικροπωλητές κατά την ημέρα της λαϊκής αγοράς.

Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν τόσο εντός όσο και περιφερειακά της λαϊκής αγοράς της πόλης, την Πέμπτη 10-11-2011.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκαν μικροπωλητές και κατασχέθηκαν γεωργικά μηχανήματα, είδη οικιακού εξοπλισμού, εργαλεία, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και άλλα προϊόντα τα οποία πωλούσαν παράνομα, χωρίς την απαιτούμενη άδεια που προβλέπεται από την παρ. 10, άρ. 7, Ν. 2323/1995.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Δημήτρης Γιώγας, δήλωσε σχετικά...

...«Η προσπάθεια για καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου είναι συνεχής και θα ενταθεί, καθώς η αγορά της πόλης εκτός από τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης που έχουν καθηλώσει την εμπορική κίνηση, έχει να αντιμετωπίσει και τον αθέμιτο ανταγωνισμό από το παράνομο εμπόριο. Οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα στον εμπορικό κόσμο της περιοχής και η πάταξη του παράνομου εμπορίου είναι μία δράση που για μας αποτελεί προτεραιότητα».
 

3 σχόλια:

  1. Στην Εδεσσα γυνετε δουλια στην Αριδαια κοιμουντε, ας βγουν μια πεμπτη να δουν τι γινετε, καθε καρυδιας καρυδι πουλαει οτι θελει, χωρις αδεια χωρις τιμολογια, ανασφαλιστος, στηνουν τους παγκους τους οπου θελουν και ενας δηθεν υπευθηνος..γραφικος τυπος με στολη κοντομανικη..βαζει ταξη.ΜΠΟΥΡΔΕΣ..ΜΠΟΥΡΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΥΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ,ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΤΟ ΧΘΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ..ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάτε καλά που γίνετε δουλειά μια φορά έπιασαν 2 Πακιστανούς και την άλλη 3
    που εγώ αν βγω θα βρω σε μια μέρα τουλάχιστον 20 για τα μάτια του κόσμου το κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News