Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χώρος φιλοξενίας αδέσποτων ζώων στην Αλμωπία!

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Ταγκαλίδης μιλώντας αποκλειστικά στο Aridaia News

Συζητήσεις για δημιουργία ενός χώρου ο οποίος θα φιλοξενεί αδέσποτα ζώα στην Αλμωπία, βρίσκονται τις τελευταίες μέρες σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Ταγκαλίδη, μας ενημέρωσε ότι ο χώρος έχει βρεθεί και θα ενοικιαστεί από ιδιώτη.

Πρόκειται για αγρόκτημα που βρίσκεται πλησίον του δρόμου Αριδαία – Εξαπλάτανος. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Ταγκαλίδη το μόνο που απομένει για την υλοποίηση αυτής της σκέψης, είναι η έγκριση της Φιλοζωικής, καθώς όπως είπε η άποψή της μετράει γι’ αυτόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φιλοζωικός Σύλλογος δεν είναι αρνητικός στην ιδέα, ωστόσο επιθυμούν να...

...διαπιστώσουν πρώτα αν ο συγκεκριμένος χώρος πλήρη τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Πάντως, είναι γεγονός ότι η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί με τα δεκάδες αδέσποτα να κατακλύζουν τους δρόμους της πόλης.
 

3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενοειται πως θα πρεπει να διασφαλιστει η ασφαλεια των ζωων. δεν μασ φταινε σε τιποτα επειδη καποιοι ασυνειδητοι τα πεταξαν και τα εγκατελειψαν στουσ δρομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχρόνως όμως θα πρέπει οι αρμόδιοι να πάρουν μέτρα για τις αθρόες εγκαταλείψεις από τους ανεύθυνους ιδιοκτήτες! Πόσα ζώα θα μπορεί να φιλοξενήσει ένας τέτοιος χώρος αν δεν αλλάξει η νοοτροπία κάποιων;Ρίξτε και κανένα πρόστιμο κκ αρμόδιοι, κάντε και καμιά καταγραφή των δεσποζόμενων ζώων, να δούμε ποιοι έχουν, πόσα έχουν και πώς τα έχουν. Υποχρεώστε τους τσομπάνηδες να στειρώσουν τα ζώα τους και ελέγξτε και τους κυνηγούς. Που μας περνάνε για κορόϊδα όλους εμάς τους υπόλοιπους ότι τάχαμου δήθεν είναι και οι πιο φιλόζωοι. Και μετά κάντε και καταφύγιο. Αυτά είναι ημίμετρα, όχι αποτελεσματικά μέτρα. Άσε που αν μαθευτεί και παραέξω τότε είναι που θα γεμίσει από όλους όσους θέλουν να τα παρατήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News