Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το έγκλημα στο Ριζοχώρι Πέλλας

Σύλληψη 27χρονου αλλοδαπού για το θανάσιμο τραυματισμό 45χρονου ημεδαπού με μαχαίρι

Προκάλεσε σωματικές βλάβες σε άλλα τρία άτομα.

Συνελήφθη σήμερα (14-11-2011) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, 27 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα, στο Ριζοχώρι Πέλλας, ο 27χρονος έπειτα από φραστικό επεισόδιο και διαπληκτισμό σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με τον 47χρονο ιδιοκτήτη του, καθώς και θαμώνες αυτού, αφού μετέβη στο σπίτι του, επέστρεψε φέροντας μαχαίρι. Στη συνέχεια, ακολούθησε εκ νέου επεισόδιο και διαπληκτισμός με τα ίδια πρόσωπα και ο 27χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με το μαχαίρι στο κεφάλι και τον θώρακα έναν ημεδαπό 45 ετών, ενώ προκάλεσε σωματικές βλάβες σε άλλα τρία άτομα (σε δύο ημεδαπούς και σε έναν ομοεθνή του). Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Αριδαίας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι αστυνομικοί, που μετέβησαν άμεσα στο σημείο, συνέλαβαν...

...τον 27χρονο, ο οποίος είχε ακινητοποιηθεί.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.
 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News