Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Δήμαρχος Αλμωπίας απαντά σχετικά με τη ΔΕΥΑ

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας για την απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Αλμωπίας να μεταφέρει τις οφειλές των καταναλωτών στη ΔΟΥ

Διαβάστε την απάντηση του Δημήτρη Πασόη σε σχετική ερώτηση του Aridaia News:

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας, σεβόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, διατηρεί το τιμολόγιο της στα χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τις περισσότερες αντίστοιχες επιχειρήσεις της Ελλάδος. Παρ’ όλα αυτά, οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί υπολογίζονται σε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Το γεγονός αυτό επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την ήδη (μακροχρόνια) κακή οικονομική κατάσταση της επιχείρησης και δυσχεραίνει τη λειτουργία της, με πολύ αρνητικά αποτελέσματα για το σύνολο των πολιτών του Δήμου Αλμωπίας.

Η απόφαση να σταλούν οι οφειλές (εφόσον εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες και είναι σύννομη η διαδικασία) όσων δεν επιθυμούν, μέσα στο χρόνο που θα καθοριστεί, να προχωρήσουν σε ρύθμιση και δεν εμπίπτουν σε συγκεκριμένα κοινωνικά κριτήρια (που θα αποσαφηνιστούν σύντομα) είναι...

...δίκαιη και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την οικονομική κατάσταση της επιχείρηση, επιβεβλημένη.

Η οικονομική δυσπραγία της ΔΕΥΑ έχει έμμεσα και άμεσα αποτελέσματα στην καθημερινή της λειτουργία και το γεγονός αυτό, έχει επιπτώσεις στη ζωή όλων των κατοίκων της περιοχής. Για το λόγο αυτό, η ενέργεια της ΔΕΥΑ Αλμωπίας αποτελεί υποχρέωση και είναι ενέργεια δίκαιης αντιμετώπισης, έναντι της πλειονότητας των καταναλωτών που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News