Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Θέμος Αναστασιάδης: "Πάρτε τη φωτογραφία του Παπούλια και σκάστε"

Ξέσπασε εχθές στην πρεμιέρα του ΟΛΑ 12 ο Θέμος Αναστασιάδης με το θέμα του Παπούλια και τα όσα ακούστηκαν στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης εναντίον του

Έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία του Παπούλια, όταν εκείνος ήταν 15 χρονών, το 1944 πριν να φύγουν οι Γερμανοί.

"Πάρτε αυτή τη φωτογραφία όλοι και σκάστε"! είπε και είπε ότι πρέπει να βγούν όσοι τον φώναξαν "προδότη" να ζητήσουν συγνώμη όχι από τον θεσμό του προέδρου αλλά από τον άνθρωπο Παπούλια.

Δείτε το βίντεο

4 σχόλια:

  1. Αμα δεν εισαι δεξιος φιλε ,δεν εισαι πατριωτης.Καλο ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. alloi pou polemhsan tote papoulia, twra einai sta oria ths ftwxias kai ths peinas!

    ta xalia ths xwras den ta blepeis gia na epembeis?

    alla poy na breis xrono apo to psarema...diakosmhtiko stoixeio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΘΕΜΟ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ.ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΕ 39000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ?ΑΛΉΘΕΥΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΚΤΙΖΕΙ ΤΡΕΙΣ ΒΙΛΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ?για μενα μόνο την γλάστρα νομίζω οτι αντιπροσωπεύει.τι κάνει τόσο διάστημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News