Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Δήμος Αλμωπίας: Ένας χρόνος από τις Δημοτικές Εκλογές - Ήρθε η "νέα εποχή";

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Ένας χρόνος πέρασε από τη μέρα –ή μάλλον τη νύχτα- που η παράταξη του Δημήτρη Πασόη κέρδισε τις Δημοτικές Εκλογές και μάλιστα με μεγάλη ποσοστιαία διαφορά.

Τότε οι πανηγυρισμοί και οι μετεκλογικές δηλώσεις προμήνυαν μία Δημοτική Αρχή η οποία ήρθε για να προσφέρει ένα σπουδαίο έργο ανώτερο των απερχόμενων. Αυτή ήταν άλλωστε και η δέσμευση, η «νέα εποχή για την Αλμωπία».

Ένα χρόνο μετά είναι απογοητευτικό να μην υπάρχουν προτάσεις. Όποιος παρακολουθεί τις Συνεδριάσεις του Δ.Σ., θα έχει διαπιστώσει ότι ακόμη και ένα χρόνο μετά το θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της πλειοψηφικής παράταξης είναι τα λάθη του παρελθόντος.

Είναι πολύ λυπηρό και απογοητευτικό κυρίως για τους νέους ανθρώπους να παρακολουθούν ακόμη και την ύστατη στιγμή για τον τόπο μας, τις «κοκορομαχίες» των αιρετών.

Είναι επίσης απογοητευτικό να μην υπάρχουν προτάσεις για την ανάπτυξη αυτού του τόπου, ο οποίος είναι προικισμένος από τη φύση και το μόνο που απαιτεί είναι η σωστή αξιοποίησή του.

Με αφορμή λοιπόν τον ένα χρόνο από τη νίκη, απαιτούμε την αλλαγή πλεύσης.

Δεν έχω σκοπό να κατηγορήσω τη Δημοτική Αρχή, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι ανέλαβε σε μία από τις δυσκολότερες στιγμές για την πατρίδα και παρά τις δυσκολίες κάνει σημαντικές προσπάθειες.

Αυτές οι προσπάθειες όμως υπονομεύονται από την...

Η βραδιά της νίκης
...«εμμονή» στο παρελθόν. Μας ενδιαφέρει το τώρα! Ότι ήταν να μάθουμε για τις προηγούμενες διοικήσεις το μάθαμε και βγάλαμε ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα. Όμως τώρα φτάνει… Ας περάσουμε στη «νέα εποχή» που μας υποσχεθήκατε!

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να αναφερθώ και στην Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ, που απ’ ότι μαθαίνω έχει αρχίσει να γίνεται και πάλι βιώσιμη και επικερδής. Χάρη στις προσπάθειες της Διοίκησης, τα Λουτρά αρχίζουν την ανοδική πορεία και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για το σύνολο του Δήμου Αλμωπίας.

Καλή συνέχεια στη Δημοτική Αρχή!

5 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΥΡΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ"... ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poly kalo. mas prixane me ton parelthon. ftanei. enia sas kai oi prohgoumenoi tha timorithoun apo ton kosmo. den einai anagh na synexizetai na toys krazete. mpravo stavro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε τι στάδιο βρίσκονται τα Λουτρά; Αν όντως έχουν μπει σε τροχιά ανάπτυξης, τότε μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. STA LOUTRA OI UPALLHLOI PARAMENOUN APLHRWTOI KAI MPRAVO TOUS GIA THN UPOMONH TOUS...AUTOI AKSIZOUN TA PERISSOTERA MPRAVO KAI KRATANE THN EPIXEIRISH APLHRWTOI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλουμε, δεν θέλουμε το "χθες" συνοδεύει το σήμερα, και δεν φτάνει αυτό, οι σημερινοί Δημ. Αρχή είχε τον "Καλλικράτη" και έχει και την "κρίση" να την κυνηγά, με τα, κατά πολύ, μειωμένα κονδύλια. Στα δύσκολα όμως φαίνονται οι ικανοί, όχι στα εύκολα! Επίσης αυτό που πρέπει, οπωσδήποτε, να καταφέρουν αυτοί της "Νέας Εποχής" είναι, όχι μόνο να μην ξαναδούμε σκάνδαλα αλλά και να αποκλείσουν όλες τις πιθανότητες να ξαναδούμε τα χρήματα του δήμου (έστω και τα λίγα που έρχονται)να σκορπίζονται σε αστοχίες και ημέτερους. Επαναλαμβάνω, στα δύσκολα φαίνονται οι ικανοί, όχι στα εύκολα! Όσο αναφορά στην αντιπολίτευση, φυσικά και δεν δέχεται και ούτε ποτέ θα δεχτεί ότι, απέτυχε. Αυτό το αποφάσισε οι πλειοψηφία στις εκλογές γι' αυτό και οι σημερινοί θα πρέπει να μην "τσιμπάνε" κάθε φορά που οι "χθεσινοί" τους προκαλούν αλλά να αποδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι, όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με το "χθες" αλλά βλέπουν και συγχρόνως μας δείχνουν ένα καλύτερο "αύριο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News