Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση της "Χρυσής Αυγής" για την δολοφονία του Ριζοχωρίτη Ν. Χρυσίδη

Δελτίο Τύπου

Στο ίδιο έργο θεατής για πολλοστή φορά ο ελληνικός λαός μετρά μία ακόμη απώλεια, έναν ακόμη δολοφονημένο από λαθρομετανάστη Έλληνα οικογενειάρχη.

Χρυσίδης Νικόλαος...
Το όνομα που συμπληρώνει τη μαύρη λίστα του θανάτου, ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ του «πολυπολιτισμικού θαύματος». Μία ακόμη σύζυγος μετατράπηκε σε μαυροντυμένη χήρα, δύο ακόμη Ελληνόπουλα δε θ’ αντικρύσουν ξανά την πατρική μορφή.

Ξημερώματα Δευτέρας 14 του Νοέμβρη και ένας Αλβανός, από εκείνους που το πολιτικό και δημοσιογραφικό καθεστώς προσπαθούν να μας παρουσιάσουν κάτι ανάμεσα σε φτωχοδιαβόλους και «φιλήσυχους οικονομικούς μετανάστες», επιτίθεται και τραυματίζει με μαχαίρι τρία άτομα σε καφενείου του Ριζοχωρίου. Ο άτυχος Νίκος θα υποκύψει στα τραύματα του. Κάποιοι επέλεξαν να μιλήσουν για «την άτυχη στιγμή». Κάποιοι άλλοι συνιστούν «ψυχραιμία». Εμείς όχι!

Η Τ.Ο. Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή βρέθηκε στην πόλη της Αριδαίας όπου και ενημέρωσε τους κατοίκους της περιοχής για το εν λόγω συμβάν και την ανάγκη αυτοοργάνωσης και εθνικής πάλης ενάντια στα αλλοδαπά στοιχεία που εγκληματούν εις βάρους του Λαού μας. Πραγματοποιώντας πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης διατράνωσε τη θέλησή της για Αντίσταση και έδωσε προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως πλέον υπάρχει μία οργανωμένη δύναμη που δε θα επιτρέψει να χυθεί άλλο ελληνικό αίμα χωρίς αντίδραση.

Η Χρυσή Αυγή εκφράζει...

...τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Χρυσίδη υποσχόμενη τη συνέχιση του Αγώνα της για τη δικαίωση του Νίκου καθώς και κάθε Έλληνα και Ελληνίδας που έπεσε θύμα των δολοφονικών ορδών της λαθρομετανάστευσης. Από τον επικεφαλή της Τρόικα μέχρι τον τελευταίο λαθρομετανάστη η θέση μας είναι μία και αδιαπραγμάτευτη: Έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα!
 

24 σχόλια:

  1. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-Γ.Γ. Τ.Ο. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ν.ΠΕΛΛΑΣ19 Νοεμβρίου 2011 στις 11:30 μ.μ.

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΥΣΩΜΗ--ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ! ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ!ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ!-ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΥΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί που γράψανε το κείμενο αυτό, και αναφέρονται σε έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο προσπαθώντας να περάσουν διαστρεβλωμένα μικροπολιτικά μηνύματα μίσους.
    Αφήστε κατά μέρους τις μάσκες και επιλέξτε άλλους δρόμους.
    Και να ξέρετε ότι μερικές φορές η σιωπή είναι πιο ηχηρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ, ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΟΥ ΖΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. loipon esi me to ilithio antheliniko sxolio ton 12.02... siko fige apo tin ellada eise axristos edo!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστυχως για τους ακραιες εθνικιστες της χωρας μας,οι Γερμανοι συναδερφοι τους,τους αντιματωπιζουν σαν Μαυριτανους και γελανε με το ανεκδοτο: μελαχροινοι ακροδεξιοι!!
    Σαν να λεμε νανοι μπασκετμπολιστες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έξω οι μισάνθρωποι απο την Ελλάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμείς το ζήσαμε σαν δράμα κι εσείς σαν ευκαιρία, πατριδοκάπηλοι και μισαλλόδοξοι. Αντί να δίνεται συμβουλές στην τοπο. Κοινωνία κοιταχτείτε στον καθρέπτη να δείτε πόσο μοιάζετε με τα αδέρφια σας τους νεοναζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να φυγουν ολοι οι ξενοι να ξεβρωμισει η ελλαδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕΛΑΝΟΧΙΤΩΝΕΣ.
    ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΑΔΕΙΕΣ ΤΑΞΙ-ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. fetos oloi xrysh aygh h kke stis ekloges mpas kai allaksei kati!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε βρε όλος ο ακροαριστερός συρφετός βλέπω κάνει σχόλια εδώ μέσα...σύντροφοι και ορφανά του Στάλιν περαστικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΗΡΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΦΥΓΕ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε 9.23 για να εχει ο ελληνας δουλια πρεπει να τον στιριζουμε ολοι.Πως? να καταναλωνουμε ελληνικα προιοντα, να στηριζεις την τοπικη αγορα, και οχι να βλεπουμε καθε μερα τα ξενα πολυκαταστηματα να ειναι γεματα απο κατι ντεμεκ Ελληναραδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευτυχώς, από ότι φαίνεται η Αριδαία δε σηκώνει την ακροδεξιά. Κοίτα να δεις.. φαντάζομαι την έκπληξη στα πρόσωπα των φασιστών.
    Περαστικά παιδιά, γυρίστε στην Κρυα Βρύση καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

    Γ.Π.
    ΑΛΜΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ine fanero pos oi an8elines aristeruzontaia na katakrinoun oli ti poria diamartirias ka8oti pagkosmiopioites an8elines k prodotes mia zoh apo epoxi zaxariadi k akomi pio prin ,dikeoma fisika kgg autous exoun mono oi pseutokoultouriarides na diamartironte di8es gia antiratsismo eno o ellinas den exi auto to dimokratiko dikeoma na diamartiri8i gia ton ellina 8ima tis periptosis,oso gia neonazi an ine h xrisi augi ise va8iua nixtomenos ,an den gnorizete kalitera na dite ti ine e8nikismos ti e8nismos k ti patriotismos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. telika iparxoun poli anistoritoi an8riopoi edo poli anideei sinergates tis xountas;;ton germanon neonazi;;;;xaxax iste astioi,sinergates ton nazi mer to 4oraih iste esis me autous pou epilaxate nasas kivernoun k se ka8e elkoges filate ta xerakia tous .
    auto\s o foukaras aristeriskos pou milise gia akrodexia stin almopia na anixi ta matia tou na di poso patrioostismos k e8nikismos exei o ka8e almopas .proskiniste akomi mia fora tous vouleutesas mikra an8ropoidi,e8nikismos pantou ,ta voulgaroskila k oi proskinime oiu filospopiani na to valoun kala sto mialo tous ranteuou stra panigiria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αραγε αν γινοταν πορεια απο κουκουλοφορους αριστεριζοντες θα ειχατε ενοχληθει?Μπα δεν νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι λυπηρό να βλέπεις την τρικυμία στο μυαλό των χρυσαυγιτών.. Δεν τους παίρνει όμως. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. EGW TWRA PIRA TO KPURAGIO NA PW THN APOPSI MOU GIA TO ADIKO XAMO AYTOU TOU PALIKARIOU O OPOIOS PANTA APLWNE TO XERI TOU SE AUTOUS TOUS (( AN8ROUPOUS)) ALLA POLI FOVAME PWS 8A 8RINISOUME POLLA 8UMATA .OSO GIA TIN XRUSI AYGI POU STHN PORIA POU EKANAN EITAN TA MONA PALIKARIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτή η καραμέλα όμως με το ότι όποιος δεν συμφωνεί με την χρυσή αυγή πρέπει να είναι αριστερός ή κουκουλοφόρος ή ακροαριστερός......

    Μου θυμίζει την ερώτηση που κάνει κάποιος:

    -Πιστεύεις στον θεό ;
    -Όχι!
    -Τι; ; ; Μα καλά στον διάολο πιστεύεις ; ;

    Όχι φυσικά ούτε και σε αυτόν πιστεύει αλλά που να βάλει ο άλλος το μυαλουδάκι του να σκεφτεί.

    Επίσης κύριοι της χ.α γράφετε με γκρίκλις!!!

    Ελληνικά δεν ξέρετε πατριωτάκια ; ; ; ε ; ;

    Καλύτερα Ελληνικά και λάθος παρά αυτό το απαράδεκτο γκρίκλις, λες και εμείς δεν κάνουμε λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε παιδια σας παρακαλω δηλαδη σταματιστε να σχολιαζετε και αφηστε τους χρυσαυγιτες να λενε οτι θελουν.... ουτε εγω γουσταρω αυτο που γινεται αλλα δεν θα σπηλωσω την μνημη του αδικοχαμενου Κ. Χρτυσιδη... δεν εχει νοημα να μαλωνετε με τους ανθρωπους της χρυσης αυγης εχουν την ιδεολογια τους και εμεις την δικια μας οπως και ο καθενας αλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ZHΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανθρωποι οι οποιοι,δεν εχουν μισος μονο για τους ξενους,αλλα και για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, οπως γραφουν και διαβαζω παραπανω,δεν μπορει παρα να ειναι εκτος απο γεματη κακια, και επικινδυνη για την Ελλαδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News