Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πορείες μελών της Χρυσής Αυγής στην Αριδαία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Θέμα Aridaia News

Διαδηλώσεις πραγματοποιούν από το πρωί μέλη της Χρυσής Αυγής στην Αριδαία, φωνάζοντας συνθήματα.

Ξεκίνησαν με πορείες και στη συνέχεια κατέληξαν στην Κεντρική Πλατεία της Αριδαίας.

Αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορείες στο κέντρο της Αριδαίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι...

...η αστυνόμευση είναι αυξημένη για να αποφευχθούν επεισόδια.
 

47 σχόλια:

  1. Διαδήλωση θεωρείτε να ακούγονται ρατσιστικά συνθήματα από 5 κοπρίτες που δεν έχουν τίποτα να κάνουν στην ζωή τους ; ;

    Επίσης θέλω να ακούσω την άποψη ενός "χρυσού αυγού" για το ζευγάρι των ναζιστών όπου σκότωσαν 15 άτομα στην Γερμανία μέσα στα θύματα υπήρχε και Έλληνας.

    Για να ακούσω "χρυσά πουλερικά"!!!

    Έκαναν καλά οι Ναζιστές που έφαγαν τον Έλληνα ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΟΝΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον Κυριο που μιλησε για χρυσα αυγα!!!! Πρωτον πολυ καλα εκαναν και φωναζαν ρατσιστικα συνθηματα με την χαβουζα λαθρομεταναστων που εχουμε καταντησει, να μας σφαζουν να μας ληστευουν να βιαζουν Ελληνιδες και στις πολεις να φοβουνται να περπατησουν!!! Δευτερον περνα απο μια τοπικη οργανωση ενημερωσου γνωρισε τους ανθρωπους που στην πλειωψηφια τους ειναι αγροτες και ανεργοι (για αυτο δεν εχουν τπτ αλλο να κανουν)!!!. Οσο για τους νεοναζι που σκοτωσαν των Ελληνα για πιο λογο πρεπει να απολογιθουν η χρυσαυγιτες??? Χρυσαυγιτες σκωτοσαν των κοσμο αυτο?? Σε πληροφορο πως καμεια δολοφωνια δεν εχει γινει απο χρυσαυγιτες σε λαθρομεταναστες!!! Αλλα μαλον εσυ θα εισαι απο εκεινους τους προοδευτικους κατα πασα πιθανοτητα αριστερος αντιρατσιστις. Δολοφονος, αλβανος, χτυπησε την πορτα μας απορο ποσο εσυ και ομοιοι σου θα το ανεχεστε γιατι εμενα δεν μου αρεσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τους κουκουλοφόρους με τις μολότοφ την ίδια άποψη έχεις; Ότι δηλαδή είναι κοπρίτες που δεν έχουν να κάνουν τίποτα στη ζωή τους 2:41΄, ;
    Επίσης θα σε πληροφορήσω ότι ο ρατσισμός είναι κοινωνική και πολιτική άποψη και αυτοί οι κύριοι έχουν κάθε δικαίωμα να την φωνάζουν, εφ' όσον δεν προκαλούν συμπλοκές και καταστροφές, ό, τι κάνουν δηλαδή οι αναρχοκομουνιστές. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ με τα σφυροδρέπανα και τη νοσταλγία για την Σοβιετική Ένωση του Στάλιν, είναι κοινωνικά αποδεκτοί και δεν είναι αποδεκτοί οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής.
    Οι λαθρομετανάστες είναι ένας σημαντικός παράγοντας αύξησης της εγκληματικότητας και της ανεργίας των ελληνόπουλων και κύριοι υποστηρικτές τους είναι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ που αγωνίζονται για να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια όλοι ανεξερέτως οι λαθρομετανάστες. Αν και δεν μου αρέσουν τα άκρα, προτιμώ να βλέπω ακροδεξιούς με ελληνικές σημαίες παρά ακροαριστερούς, αντιεξουσιαστές και αναρχικούς με σφυροδρέπανα και μολότοφ.
    Και αν θέλεις και μία γενίκευση, οι ακροδεξιοί είναι υπέρ της τήρησης των νόμων, ενώ οι ακροαριστεροί είναι υπέρ της κατάλησης του συντάγματος και της ανομίας. Ε σε κάθε περίπτωση προτιμώ τους πρώτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.55 να πας να ρωτησης τους ιδιουςεαν εκαναν καλα,εαν κανουν κατι στη ζωη τους φανηκε σημερα,την επομενη φορα κανε αντιδιαδηλωση αν εισαι μαγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1) "Για τον Κυριο που μιλησε για χρυσα αυγα!!!! Πρωτον πολυ καλα εκαναν και φωναζαν ρατσιστικα συνθηματα με την χαβουζα λαθρομεταναστων που εχουμε καταντησει, να μας σφαζουν να μας ληστευουν να βιαζουν Ελληνιδες και στις πολεις να φοβουνται να περπατησουν!!"

    Εγώ φοβάμαι τον κακό κόσμο είτε είναι ξένος είτε είναι Έλληνας!

    Επίσης την γειτόνισά μου την σκότωσε Έλληνας!

    Επίσης το αφεντικό μου είναι Έλληνας και με έχει ανασφάλιστο!

    Επίσης οι πολιτικοί μας είναι Έλληνες και μας πάνε τραινάκι!

    Τώρα καταλαβαίνεις τι σου λέω "χρυσό μου αυγουλάκι" ; ;

    2) "Δευτερον περνα απο μια τοπικη οργανωση ενημερωσου γνωρισε τους ανθρωπους που στην πλειωψηφια τους ειναι αγροτες και ανεργοι (για αυτο δεν εχουν τπτ αλλο να κανουν)!!!"

    Δεν θέλω να σας γνωρίσω ρε φίλε, με το ζόρι ; Δεν θέλω να σας ξέρω, δεν θέλω να σας βλέπω και δεν έχετε κανένα λόγο ύπαρξης σε αυτόν τον πλανήτη!! Μιλάω για τις απόψεις σας και όχι σαν Πέτρο, Γιάννη, Κώστα κ.ο.κ

    Άνεργοι είναι γιατί αντί να ψάχνουν δουλειά κοιτάνε πως θα φάνε τον διπλανό τους και στην συγκεκριμένη περίπτωση τους ξένους "αυγουλάκια μου".

    3) "Οσο για τους νεοναζι που σκοτωσαν των Ελληνα για πιο λογο πρεπει να απολογιθουν η χρυσαυγιτες???"

    Εσύ γιατί λες ; Μήπως ας πούμε γιατί είστε ίδιοι και όμοιοι ; ε ;

    Δηλαδή τα "χρυσά αυγά" δεν έχουν καμία σχέση ιδεολογικά με τους ναζιστές ;

    4) "Δολοφονος, αλβανος, χτυπησε την πορτα μας απορο ποσο εσυ και ομοιοι σου θα το ανεχεστε γιατι εμενα δεν μου αρεσει!!! "

    Δεν ανέχομαι από κανέναν! Ούτε από Αλβανό, ούτε από Τούρκο αλλά ούτε και από Έλληνα!!

    Θα σας φύτευα όλους στον κήπο μου χωρίς να κάνω διακρίσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1) "Για τους κουκουλοφόρους με τις μολότοφ την ίδια άποψη έχεις; Ότι δηλαδή είναι κοπρίτες που δεν έχουν να κάνουν τίποτα στη ζωή τους 2:41΄, ;"

    Είναι βολεμένοι κοπρίτες με τα λεφτά του μπαμπάκα, επίσης κουκουλοφόροι είναι και οι "γνωστοί άγνωστοι" που οδηγούν τα πράγματα εκεί που θέλουν! Δηλαδή να σπάσουν μια διαδήλωση.

    2) "Επίσης θα σε πληροφορήσω ότι ο ρατσισμός είναι κοινωνική και πολιτική άποψη και αυτοί οι κύριοι έχουν κάθε δικαίωμα να την φωνάζουν, εφ' όσον δεν προκαλούν συμπλοκές και καταστροφές, ό, τι κάνουν δηλαδή οι αναρχοκομουνιστές"

    Επίσης θα σε πληροφορήσω και εγώ ότι δεν συμπαθώ καθόλου τον άσχημο κόσμο και μιλάω για την εξωτερική εμφάνιση (υποθετικά πάντα ε). Είναι κοινωνική και πολιτική άποψη για μένα αυτό οπότε αν σε δω στον δρόμο θα αρχίσω να φωνάζω έξω άσχημε από την Ελλάδα γιατί μου χαλάς την αισθητική! Μην σε δω όμως να στραβώνεις, έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω αυτό! (πιστεύω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω)

    3) Παρακάτω πιάνεσαι με κόμματα και κάνεις άθελα σου κάνεις βρώμικη προπαγάνδα! Όσο για ΚΚΕ και ΠΑΜΕ βλέπω τα παιδάκια με τα σημαιάκια (ρομποτάκια μπορούμε να α λέμε) και εκνευρίζομαι! Έξω επιτέλους οι παρατάξεις από τα πανεπιστήμια!!!

    Δεν είμαι σε κανένα κόμμα, δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα...Πάω σύμφωνα με την λογική και η λογική μου λέει ότι παντού υπάρχουν καλοί και κακοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΗΠΥΤΟΣ ΦΙΛΕ 7:50. ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΑΝ, ΤΟΝ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ Ή ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙΣ ΚΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ , ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ Ε ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΞΕΤΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1) "ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΗΠΥΤΟΣ ΦΙΛΕ 7:50. ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ"

    Αν διάβαζες τι είχα γράψει δεν θα έγραφες τις μπαρούφες που γράφεις. Τεμπέλης είσαι εσύ και μόνο εσύ. Είχε 1 χρόνο που έκανα 2 δουλειές και τα χέρια μου έχουν γεμίσει κάλους!! Κάλους σαν κι εσένα που άμα σου δώσω ένα χαστούκι τότε θα καταλάβεις ποιος είναι τεμπέλης από τους δυο μας! Δεν είμαι ούτε σύριζα ούτε ξύριζα...Άλλοι έχουν την ανάγκη να μπούνε σε μία ομάδα.

    2) "ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΑΝ, ΤΟΝ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ Ή ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙΣ ΚΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ , ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ"

    Θα το κάνω και εκτός από αυτούς θα καλέσω και τον Κωστίκα και τον Γιωρίκα και τον Θανάση αλλά σίγουρα δεν θα καλέσω εσένα! Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι τους βλέπω όλους ίδιους ;

    Το προβληματικό τις υπόθεσης είσαι εσύ, το έχεις πάρει χαμπάρι ;

    3) "ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ"

    Για πες τους μας να τους μάθουμε. Μήπως δεν σου αρέσει κάτι σε αυτούς ; Ίσως αν λεγόντουσαν "πράσινα αυγά" ;

    4) "ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ Ε ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΞΕΤΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ."

    Αγαπάω την Ελλάδα όσο την αγαπάς και εσύ! Δεν έχεις την αποκλειστικότητα ρε φίλε δεν μπορείς να το καταλάβεις ; ; ; Γιατί εσύ δηλαδή την αγαπάς περισσότερο από εμένα ;

    Εγώ δεν έκανα φαντάρος ; δεν πληρώνω φόρους ; έχω κλέψει ποτέ ή έχω κάνει ποτέ κανένα έγκλημα ; Σου είπε ποτέ ότι αν με χρειαστεί η πατρίδα δεν θα την βοηθήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκηνυμένους! Αν ήταν όλοι οι Ελληνες σαν αυτούς που τα βάζουν με πατριώτες είτε αυτοί είναι χρυσαυγίτες είτε ότι άλλο ανήκει στον πετριωτικό χώρο ακόμα σκλαβομένοι στους τούρκους θα είμασταν τι να κάνουμε αυτός ο λαός για να βάλει μυαλό θέλει άλλα 800 χρόνια σκλαβιά και πάτημα στο κεφάλι. Ξεφτυλισμένοι θολοκουλτουριάρηδες έχετε και κάλους στα χέρια... στο μυαλό έχετε ρε και δεν το ξέρετε! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΣΥ 7.50 ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ,ΦΥΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΥΤΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΝΑΖΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η αμάθεια οδηγεί στο ρατσισμό και μάλλον έχουμε πολλούς αμαθείς στην περιοχή μας. Ευτυχώς υπάρχει και αντίλογος, αυτό μου δίνει ελπίδα ότι ίσως και αλλάξει κάτι.
    Καλό θα ήταν να ανοίξουν κανένα βιβλίο οι χρυσαυγίτες, εκτός από αυτά που τους πουλά ο Άδωνις. Μη φοβάστε, δε θα μεταμορφωθείτε σε συρριζίτες (θαύματα δε γίνονται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε μη τρελαίνεστε, 5 άτομα πήραν από μια σημαία και το ονόμασαν πορεία. Αν αυτός είναι ο πυρήνας του νομού πέλλας, όλα καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ, ΕΣΤΩ, ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΠΟ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ (ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ) ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "ΡΕ ΣΥ 7.50 ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ,ΦΥΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΥΤΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΝΑΖΙ.. "

    Απλά τα λέω που μπερδεύτηκες ; Έχω ζαρζαβάτια στον κήπο, τα "άλλα" δεν τα αφήνω στον ναζιστάκο γιατί δεν ξέρει τον λόγο που τα φυτεύει.
    ------------------
    "Ρε μη τρελαίνεστε, 5 άτομα πήραν από μια σημαία και το ονόμασαν πορεία. Αν αυτός είναι ο πυρήνας του νομού πέλλας, όλα καλά.. "

    Έχεις απόλυτο δίκαιο, ευτυχώς είναι λίγοι και το καλύτερο είναι ότι δεν ξέρουν να προπαγανδίζουν καλά ;)
    ------------------
    "ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ, ΕΣΤΩ, ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΠΟ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ (ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ) ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ... "

    Πες τα γιατί εύκολα ξεχνάνε τα "αυγουλόχρυσα"!

    Αλλά είμαι σίγουρος ότι και για αυτό κάτι θα έχουν να πούνε.
    ------------------

    Το άλλο που δεν έχουν σκεφτεί ποτέ τα "χρυσά χελιδονοπερίστερα" είναι ότι αν δεν υπήρχαν οι μετανάστες δεν θα υπήρχαν και τα τα "πορτοκαλί αυγά". Μπορείτε να το φανταστείτε ;

    Μετά όλα αυτά τα τατού, τα πιστεύω, οι αγώνες σας (εδώ γελάμε) τι θα γινόντουσαν ; Ευτυχώς να λέτε που υπάρχει και ο Αμπντούλ και υπάρχετε και εσείς αλλιώς ήδη θα ήσασταν στην σφαίρα της ανυπαρξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τους μελαχροινους προσφυγες στη Γερμανια τους σφαζουν σαν αρνια οι νεοναζι.
    Ο τοπικος αρχοντας της ΧΡ.Α. γιατι δεν λεει δημοσιως τις αποψεις του και τις κρυβει επιμελώς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ !!ΑΥΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟΙ) ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΗΣΥΧΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..
    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΜΕ 15 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. όταν η φύση δέχεται και επικροτεί την διαφορετικότητα, ο άνθρωπος (που είναι μέρος της)μπορεί να την αμφισβητήσει;;;

    "Οι παππούδες μας πρόσφυγες...
    οι γονείς μας μετανάστες...
    εμείς ρατσιστές;;;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re mpaglamades sas enoxlhsan oi fasistes??sas xalasan th 8ea???shmera deka kanan "parelash" kai deka alvanoi tous evlepan.sas enoxlhse pou ton sfa3an ton niko?????sas enoxlei pou oi alloi fasistes sas pernoun to bios me forous?? sas enoxlei pou gyro sas den yparxei koinh logikh?? oi xrysavghtes e8i3an to dhmokratiko sas xarakthra?deite mesa sas leitourgeite fesistika otan einai na yperaspisteite t 8esh parking sas h oxi?all ok mexri ekei isws kai gia th seira st trapezah t manavh h akoma gia mia 8esoula volematikh sto dhmo-sio.nai exete dikaio oi xrysavgoulites xalan thn aridaia kapste tous dhmokratika.o allos mono onomata den edwse enas leei apo to neoxwri allos ap t galatades,eisaste fasistes eseis telika eisaste to 20% pou 8a paei na pshfhsei enan alhth gia na ton brizete k avton meta oti sas eklepse,telika oloi ftaine pada ektos apo ton eavto mas.ftasame na leme ton alvano alvano kai na mas len fasistes dld ton ellina st amerikh an ton poun ellina einai fasistes.o allos elege prox8es eda3i d ftain oi alvanoi kai oi ellines kanoun eglhmata ara ok kalws ginonte oi fonoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς-10:32
    Τι IQ παιζει να εχεις; Εμενα ο παππους μου και η γιαγια μου ηταν προσφυγες απο τον Ποντο, αλλα ηταν Ελληνες δεν ηταν πακιστανοι ουτε αλβανοι ουτε αφγανοι ουτε σομαλοι ουτε τριτοκοσμικα ζωα! Ηταν Ελληνες και ηρθαν στην Ελλαδα! Τετοιες ερωτησεις να κανεις σε 10χρονα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ.ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ,ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΙΜΑ,ΤΙΜΗ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.
    ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Thodoris Hloridis είπε...

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ.ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ,ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΙΜΑ,ΤΙΜΗ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.
    ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ.
    "

    Εσένα όταν Έλληνας σου φαρμάρει την γυναίκα, όταν Έλληνας σου σκοτώσει τα παιδιά και όταν Έλληνας σε έχει ανασφάλιστο και με μαστίγιο να του πεις ευχαριστώ "χρυσό φασιστάκι"

    Αίμα, τιμή, χρυσή αυγή σου λέει ο άλλος...Ρομποτάκια σας έχουν κάνει όπως τους κνίτες...Καλά κάνουν και σας εκμεταλλεύονται τα "χρυσά κουτάλια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 3:37 ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ,ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ.ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
    ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ 5000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΒΙΑΖΑΝ,ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ,ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΠΡΕΖΑ.
    ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ "¨ΚΑΥΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΙ" ΤΑ 5000-6000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΕΔΩ;
    ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ,AIDS,ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Κ.Τ.Λ.
    ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΜΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν'ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΑΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. o anonimos poy brizh tin xrysh aygh efxome na ginh eponimos afta perimeno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν κοιταζω ουτε δεξια ουτε αριστερα, αλλα καποιοι να διχνατε την ιδια ευεσθησια και οταν τα αριστερα κουκουλοφορακια ριμαζουν τα παντα, αλλα εκει δυστυχως σωπενετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ,ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ,ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ,ΑΠΟΓΟΝΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ:
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΡΕ "ΦΩΣΤΗΡΑ" ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;
    ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ,ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ.ΠΕΤΑΣ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ.
    Υ.Γ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κάποιος έχασε την ψυχραιμία του και έδειξε όλη τη σάπια ρατσιστική ψυχοσύνθεσή του.
    Ο Καιάδας δεν υπάρχει πια, αλλά μάλλον θα σε συνέφερε να τον επαναφέρουμε, σωστά; Μήπως, εκτός από τους κομμουνιστές, τους συμμορίτες και τους ομοφυλόφιλους, σου φταίνε και οι ανάπηροι τώρα; Αυτούς θυμάμαι έριχναν στον καιάδα.. και μόνο σαν ένδειξη σεβασμού προς τους ανάπηρους αναγνώστες,δε θα έπρεπε καν να το αναφέρεις τόσο απαξιωτικά.
    Αν έχεις ίχνος ντροπής, θα σωπάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΨΥΧΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ,ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ ΣΟΥ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ" ΑΧΡΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΦΑΛΑΓΓΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ; ΑΠΛΑ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η νέα τάξη πραγμάτων, η παγκοσμιοποίηση, η κατάλυση των εθνικών κρατών καθώς και αναπόφευκτη μετανάστευση χιλιάδων εξαθλιωμένων εργατών, ευθύνονται κατά κύριο λόγο για την αύξηση της ανεργίας και της παρεπόμενης εγκληματικότητας. Ο Μαρξ είχε προβλέψει πως το μεγάλο κεφάλαιο θα χρησιμοποιήσει στο μέλλον φθηνό εισαγόμενο εργατικό δυναμικό. Οι αριστεροί βρίσκονται σε ένα φαύλο ιδεολογικό κύκλο και δεν μπορούν να αντιληφθούν τα αυτονόητα. Η μόνη αντίσταση στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση της χώρας μας είναι η στροφή προς το εσωτερικό της. Αναβίωση της γλώσσας και κάθε τι αμοιγώς ελληνικού. Οι πολιπολιτισμικές κοινωνίες είναι βούτυρο στο ψωμί του άκρατου καπιταλισμού και οι ανεγκέφαλοι αριστεροί και δήθεν προοδευτικοί δεν μπορούν να το κατανοήσουν αλλά θάβουν στην μιζέρια τους εργάτες που δήθεν υπερασπίζονται.
    Εγώ τον ρατσισμό δεν τον εννοώ ως απέχθεια για το διαφορετικό αλλά ως δικαίωμα επιλογής ενός συγκεκριμένου τρόπου ζωής. Στη Γαλλία η οποία ως αποικιοκρατική χώρα έχει πολλά χρόνια τώρα εξοικιωθεί με πολιπολιτισμικά κοινωνικά μοντέλα, απαγόρευσε πρόσφατα τη μπούργκα στα δημόσια σχολεία της. Αντί για έναν κόσμο που θα μοιάζει με πολιπολιτισμική σαλάτα εγώ προτιμώ έναν κόσμο που θα προάγει την διαφορετικότητα και τον ιδιαίτερο πολιτισμό κάθε διαφορετικής κοινωνίας. Σε μια σαλάτα πολιτισμών δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει μία ακρόπολη ή ένας ζορμπάς και δεν βλέπω τίποτα κακό στο να προτιμώ στο παγκάκι του πάρκου ο διπλανός μου να διαβάζει Πλάτωνα αντί για το Κοράνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "δεν βλέπω τίποτα κακό στο να προτιμώ στο παγκάκι του πάρκου ο διπλανός μου να διαβάζει Πλάτωνα αντί για το Κοράνι" .
    Μα δε σου πέφτει ο λόγος τί θα διαβάζει ο διπλανός σου, αυτό το τόσο απλό δεν μπορεί να συλλάβεις; Η ελευθερία σου σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.
    Και θυμήσου, η ακρόπολη δημιουργήθηκε σε μια κοινωνία που υπήρχαν οι "ξένοι" ως σκλάβοι, και μάλιστα ήταν απαραίτητοι για την ανάπτυξη της ελληνικής φιλοσοφίας, αφού προσέφεραν τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο στους φιλοσόφους (και πολλές ακόμη υπηρεσίες, ας μην επεκταθώ εδώ..).
    Με μια λέξη: Αυτοαναιρείσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. opa, eskase muti kai o anoteros xrusaugitis..
    vlepe 9:53

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΑΡΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ","ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ",ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,ΟΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΕΣ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ,ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΟΓΟ ΣΟΒΑΡΗΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΙΔΗ.ΔΥΣΤΥΧΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όπα έσκασε μύτη ο αριστεριστοπροοδευτικοαναρχικός.
    10:32΄το μυαλό σου και μια λίρα όσν αφορά το χρυσαυγίτης και όποιες άλλες ταμπέλες σου αρέσει να βάζεις στις ιδέες κάποιου.
    10:29΄ δεν λέω πως μου πέφτει λόγος, λέω τι θα προτιμούσα να συνέβαινε. Εσύ αν προτιμάς να συναναστρέφεσαι στην Ελλάδα με Πακιστανούς καλά κάνεις, εγώ προτιμώ αν θέλω να συναναστραφώ με Πακιστανούς να πάω ένα ταξίδι στο Πακιστάν. Στην Ελλάδα προτιμώ να συναναστρέφομαι με Έλληνες και να μιλάω για τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη προάγοντας τον πολιτισμό των προγόνων μου. Εσύ αφού κόπτεσαι τόσο πολύ για τα δικαιώματα παράνομων εισβολέων, σε συμβουλεύω να αρχίσεις να μαθαίνεις Πακιστανικά και Ινδικά για να μπορείς να πιάσεις κουβέντα με τον Πακιστανό που κάθεται στο παγκάκι της γειτονιάς σου. Το ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ότι μία κοινωνία σαλάτα δεν μπορεί να προκρίνει ικανές αντιστάσεις στην λαίλαπα της κοινωνικής εξαθλίωσης που εξαπλώνεται ταχύτατα θα πρέπει να το κοιτάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. peite se auton ton magka..ton gelio...pou tha tous kanei kai trapezi stpiti tou kai dn tha exei provlima..otan to kanei na pei kai emena na ertho.tha tou po pios eime..opos lene kai stin glwssa mas emeis oi PONTIOI..ama exeis KAKALA pes me na ertho..
    giati file ego dn eime prosfigas..eime ellinas tou pontou..anistorite..pes mou pios eise..giati h eleutheria tou logou se aresh..na les mparoufes kai na mn mporei na pei kapios tpt..ama exeis kakala lipon pes mou to onoma sou na ertho na se vro..oso giati ta greeklish..pou tha sxoliaseis..etsi mou aresh..katalaves...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κατ' αρχήν θέλω να πω πως αφ' ενός είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής και αφ' ετέρου βρέθηκα κι εγώ το Σάββατο στην πόλη της Αριδαίας. Παρακολουθώντας τη διαδοχή των σχολίων αποφάσισα να γράψω ορισμένα πράγματα με προφανή αποδέκτη. Ξεκινώντας την αναφορά σου σε εμάς μας χαρακτηρίζεις με τους υποτημιτικούς όρους "χρυσά πουλερικά", "χρυσά αυγά", "αυγουλάκια σου". Δε θα σχολιάσω το επίπεδο που διαφαίνεται από μία τέτοια φρασεολογία, εξάλλου θα μπορούσες να είχες χρησιμοποιήσει ακόμη βαρύτερες κουβέντες εναντίον μας ( "αριστεροί", "αναρχικοί", "καπιταλιστές", "πασόκοι" ή "νεοδημοκράτες", "ανθέλληνες" ή "ομοφυλόφιλοι" ). Έπειτα αποδέχεσαι μετα βεβαιότητας την ιδιότητά μας ως ανέργων, ενώ δηλώνεις πως γνωρίζεις ακόμη και την αιτία αυτής ( "Άνεργοι είναι γιατί αντί να ψάχνουν δουλειά κοιτάνε πως θα φάνε τον διπλανό τους και στην συγκεκριμένη περίπτωση τους ξένους" ). Αφού σε διαβεβαιώσω πως, σε αντίθεση με τα έθνη και τις φυλές προέλευσης πολλών εν Ελλάδι ΛΑΘΡΟμεταναστών, το ανθρώπινο κρέας δε συγκαταλέγεται στο διαιτολόγιό μας θα ήθελα να σου εκφράσω τον βαθύ και ανυπόκριτο θαυμασμό μου για τις μαντικές σου ικανότητες. Γνωρίζεις τόσα για εμάς και την ίδια στιγμή "Δεν θέλεις να μας γνωρίσεις δεν θέλεις να μας ξέρεις, δεν θέλεις να μας βλέπεις". Μας ζητάς να πάρουμε θέση για τη δολοφονία Έλληνα από "νεοναζί". Σκέφτηκα να περιμένω πρώτα να πάρουν θέση οι αναρχικοί για τη MARFIN, οι κομμουνιστές για τους Έλληνες Πόντιους-θύματα του Στάλιν και τους Έλληνες μη-κομμουνιστές θύματα δικά τους στον εμφύλιο συμμοριτοπόλεμο ή έστω για τον Μίκη Μάντακα, αλλά επειδή θα χρειαστεί να περιμένω πολύ άλλαξα γνώμη και θ' απαντήσω τώρα. Καταδικάζουμε τη βία σα μέτρο πολιτικής. Και εάν στη Γερμανία Εθνικιστές επιτέθηκαν και σκότωσαν Έλληνα μετανάστη θεωρούμε και πάλι απαράδεκτη και καταδικαστέα αυτή την ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Παρακάτω προχωράς σε μία ταύτιση Ελλήνων Ποντίων προσφύγων και Ελλήνων ΝΟΜΙΜΩΝ μεταναστών (πχ στη Γερμανία) με τους ΛΑΘΡΟμετανάστες της σημερινής Ελλάδας. Εδώ τι να πρωτοπει κανείς.. Πως στη μια περίπτωση μιλάμε για λαθρομετανάστευση και στην άλλη για μια περίπτωση που η ίδια η χώρα υποδοχής προσκαλούσε εργατικό δυναμικό ελλείψη ντόπιου? Ό,τι οι Έλληνες πέρασαν από εξονυχιστικά υγειονομικά τεστ προκειμένου να πάρουν τη σχειτική άδεια εισόδου και εργασίας στη χώρα? Πως προϋπόθεση ήταν το λευκό ποινικό μητρώο? Πως δεν σπάγανε ρεκόρ εγκληματικότητας και αν υπέπεπταν σε ελαφρύ, έστω, πλημμέλημα απελαύνοντο? Πως για μεν τους Πόντιους μιλάμε για μετακίνηση Ελλήνων στην Ελλάδα για δε τους μετανάστες μιλάμε για μετακίνηση ατόμων με κοινωνικώς συμβατά φυλετικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά στοιχεία? Εκφράζοντας κάποιος την επιθυμία του ο διπλανός του να διαβάζει Πλάτωνα αντί για Κοράνι του απαντάς "Μα δε σου πέφτει ο λόγος τί θα διαβάζει ο διπλανός σου, αυτό το τόσο απλό δεν μπορεί να συλλάβεις;". Εσύ μπορείς να καταλάβεις πως η δική σου ελευθερία να θέτεις την ατομική ελευθερία ως πυρήνα της σκέψης σου σταματά εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου να θέτει αντιστοίχως την κοινωνική συνοχή ως κατευθυνήρια γραμμή των ιδεών του? Κλείνω εδώ αν και θα μπορούσα πολλά αλόμη να σου πως, κυρίως σε επίπεδο αυτοαναιρέσεων. Θα αρκεστώ σε δύο, όμως, πράγματα. Πρώτον, δεν υπάρχει "ανώτερος" και "κατώτερος" ποιοτικά στη Χρυσή Αυγή. Είμαστε ΟΜΟΙΟΙ (αμφιβάλλω αν γνωρίζεις από Αρχαία Σπάρτη) Συναγωνιστές με αξιοκρατική ιεράρχηση. Δεύτερον, αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με την...κανιβαλισμό τότε όντως κάνε το τραπέζι που σχεδιάζεις. Χαίρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Φίλε 3:41΄ τα συγχαρητήριά μου για την εμπεριστατομένη απάντηση που έδωσες. Όσον αφορά την Αρχαία Σπάρτη και τα ήθη της, σωστά κάνεις και αμφιβάλεις. Στους κύκλους του αποδέκτη της απάντησής σου, τα Αρχαία Ελληνικά είναι αντικείμενο χλεύης και καθόλου προοδευτικά και επαναστατικά. Δεν επεκτείνω την σκέψη μου γιατί βαριέμαι να αναλύω τα ίδια και τα ίδια, επισημαίνω μόνο τα ιδεολογικά αδιέξοδα των δήθεν προοδευτικών και τις αντιφάσεις που αυτά επιφέρουν. Λαθρομετανάστευση και ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης είναι δύο έννοιες αντιδιαμετρικά αντίθετες και όσο οι ελαφρόμυαλοι που τις ενστερνίζονται τις προκρίνουν ως προοδευτικές πολιτικές, το μόνο που καταφέρνουν είναι να πριονίζουν το κλαδί πάνω στο οποίο κάθονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. paidia..min kanete ton kopo na milate me enan anthropo pou einai volemenos stin polithrona tou..pou akoma kai tora dn kserei ti tha kopos kai moxthos..pou spoudase me ta leftakia tou mpampa..kai trwh akoma kai tora ta leftakia tou mpampa..kati atoma san kai esena..me kanoun na niotho poli perifanos pou eime ellinas..giati esu file dn eise..giati dn exeis ithos..kai den mporeis antekshs ena varh fortio opos to na eise ELLINAS..katalaves tora anthropako..ante giati poli mas ta zalises pokopiko!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το μονο που λειπει τωρα απο εμας τους Ελληνες ειναι το μισος,απο το οποιο πρεπει να προστατευτουμε και το οποιο δεν ταιριαζει στον Λαο μας...το αποδεικνυει αλλωστε η Ιστορια μας,η Ορθοδοξη πιστη μας,και ο Πολιτισμος μας για τα οποια δεν μπορουμε να ντρεπομαστε,ουτε στο ελαχιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News