Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δυναμική αντίδραση του Ιορδάνη Τζαμτζή για την κατάργηση της ΔΟΥ Σκύδρας

Να μην καταργηθεί η Εφορία στη Σκύδρα ζήτησε ο Ιορδάνης Τζαμτζής στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας

‘’Να πάει ο Δήμαρχος στην Αθήνα σε συνεννόηση με τους Βουλευτές του Νομού μας και αν κρίνει ο Δήμαρχος να τον συνοδεύει και ο ίδιος ώστε στην πηγή, δηλαδή στο Υπ. Οικονομικών, να διεκδικήσουμε όλοι μαζί να μην καταργηθεί η Εφορία από την Σκύδρα’’ πρότεινε στον Δήμαρχο κ. Χοΐδη και το Δημοτικό Συμβούλιο, ο πρώην Βουλευτής και Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιορδάνης Τζαμτζής μιλώντας κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Σκύδρας.

Ο κ. Τζαμτζής τόνισε ότι είναι παράλογη η απόφαση να συστεγάζεται η ΔΟΥ Σκύδρας με την ΔΟΥ Έδεσσας στην Έδεσσα. Η απόφαση του Υπουργείου είναι απαράδεκτη και δείχνει πόσο ανοργάνωτα αλλά κυριολεκτικά ‘’στο πόδι’’ και χωρίς ουσιαστική μελέτη, ελήφθη η απόφαση κατάργησης μιας ΔΟΥ όπως της Σκύδρας που έχει όγκο δουλειάς και έσοδο όσα και οι άλλες ΔΟΥ του νομού μας.

Ο κ. Τζαμτζής είπε πως δεν μπορεί να καλύψει τον Δήμο Σκύδρας ένα φορολογικό ΚΕΠ όπως υποστήριζε ο Δήμαρχος αλλά πρέπει να ύπαρξη δυναμική παρέμβαση από τον Δήμαρχο.

‘’Είμαι δίπλα σου και αν θέλεις πάμε μαζί στην Αθήνα’’ πρότεινε ο κ. Τζαμτζής.

‘’Εάν χαθεί η Εφορία, πολύ φοβάμαι μήπως σε επόμενη φάση καταργηθεί και ο Δήμος Σκύδρας. Γι αυτό πρέπει να αντιδράσει η Δημοτική Αρχή δυναμικά στην Αθήνα’’ είπε ο κ. Τζαμτζής.

Παρεμφερής ήταν και η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ.Μίμη Δημητρίου ο οποίος τόνισε ότι...

...εάν καταργηθεί και η Εφορία θα έχουν εκλείψει οι λόγοι πάνω στους οποίους στηρίχτηκε η σύσταση του Δήμου Σκύδρας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News