Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Τζορτζ Κλούνεϊ & Κριστιάνο Ρονάλντο μάρτυρες υπεράσπισης του Μπερλουσκόνι

Ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας και εκπόρνευση ανηλίκων

Ο Aμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του Iταλού πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην υπόθεση Ρούμπιγκεϊτ, ανακοινώθηκε από το δικαστήριο του Μιλάνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο σταρ του Χόλιγουντ είχε παρευρεθεί μαζί με την Ελιζαμπέτα Κανάλις σε πάρτι στη βίλα του Καβαλιέρε στο Άρκορε και οι Αρχές θεωρούν ότι έχει στοιχεία για τα πάρτι bung bunga αν και ο Κλούνεϊ επιμένει ότι ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για να ζητήσει ανθρωπιστική βοήθεια για τα παιδιά του Νταρφούρ.

Όσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η πέτρα του σκανδάλου Ρούμπι είχε κατηγορήσει τον ποδοσφαιριστή ότι...

...έκαναν σεξ ενώ ήταν ανήλικη. Ο ίδιος αρνείται ότι τη γνωρίζει και θεωρεί τις κατηγορίες αβάσιμες.

Συνολικά, το δικαστήριο έχει δεχτεί να καταθέσουν 78 μάρτυρες για λογαριασμό της υπεράσπισης και 136 για την κατηγορούσα αρχή, ανάμεσά τους και 32 νέες γυναίκες που συμμετείχαν στα πάρτι στην κατοικία του Καβαλιέρε.

Το δικαστήριο έχει πάντως διευκρινίσει πως θα αποφασίσει, στη διάρκεια της διαδικασίας, αν θα υπάρξει ανάγκη να κληθούν όλοι οι μάρτυρες να καταθέσουν.

Ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας και εκπόρνευση ανηλίκων.

---
real.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News