Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Βάσω Παπανδρέου: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του»

Παρέμβαση στο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ

Δυναμική παρέμβαση, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, έκανε σήμερα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου στο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, στρέφοντας τα πυρά της κατά της πολιτικής που επιβάλλει η τρόικα.

Στην παρέμβασή της η κ. Βάσω Παπανδρέου, με ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος, τόνισε ότι η ακολουθούμενη πολιτική που επιβάλλει η τρόικα είναι αναποτελεσματική, καθώς η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που μπαίνει για 5η χρονιά σε ύφεση και έχουν πληγεί συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του» φέρεται να είπε η κ. Παπανδρέου και έκανε λόγο για...

...«φαύλο κύκλο», καθώς τα επίπεδα της ύφεσης παραμένουν υψηλά, ενώ το έλλειμμα πιθανόν να μην κυμανθεί στο 8,9% αλλά να είναι μεγαλύτερο.

---
newpost.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News